8 april 2015

Haak ook in op de Margriet Zomerfit Challenge


Vanwege van het succes van de nieuwe gezondheidsfocus Happy & Healthy van Margriet.nl organiseert Margriet vanaf 1 mei een speciale 28-dagen Zomerfit Challenge. Onder begeleiding van deskundigen gaat de Margriet.nl bezoeker aan de slag om gezonder te leren leven door middel van gezonde gepersonaliseerde recepten via de foodpropositie Weekmenu, sportvideo’s en er wordt een Zomerfit community ingericht om ervaringen te delen.

Sluit jouw merk naadloos aan op het thema Happy & Healthy?

Bezoekers kunnen zich ook inschrijven voor de Fit Nieuwsbrief, die gedurende 28 dagen iedere ochtend verstuurd zal worden. Doe met jouw merk ook mee aan de Margriet Zomerfit Challenge. In de nieuwsbrief is ruimte om je merk onder de aandacht te brengen op een redactionele manier. Voor € 2.500,- krijg je een redactioneel artikel op Margriet.nl en een aanjaging in de Fit nieuwsbrief.

Facts

  • Margriet.nl heeft 935.000 unieke bezoekers en 3.1 miljoen pageviews*. 
  • De dagelijkse Fit Nieuwsbrief heeft op dit moment al 7.000 leden en heeft een gemiddelde open rate van 60% en een CTO van 35%. Ter vergelijking: gemiddelde nieuwsbrief heeft een open rate van 30% en een CTO onder de 8%.

 *Google Analytics Margriet.nl, januari 2015

Meer weten over de Margriet Zomerfit Challenge?

Neem contact op met je accountmanager , of met Corine Schumacher, Product Manager Margriet Commerciële Samenwerkingen, corine.schumacher@sanoma.nl of 088 556 5240.