7 mei 2019

Helene van Santen nieuwe hoofdredacteur Kek Mama

Op 1 juni start Helene van Santen als hoofdredacteur van Kek Mama. Helene is nu redactiemanager van het succesvolle Libelle.nl en Libelle TV.

Joyce Nieuwenhuijs, Director General Interest: “Ik ben heel blij dat Helene het stokje van Sara van Gorp na 4,5 jaar wil overnemen. Sara heeft in die periode Kek Mama echt op de kaart gezet en er een sterk merk van gemaakt. Het is precies een goed moment voor Kek Mama om een nieuwe fase in te gaan, waarbij verdere groei in digitaal een belangrijk speerpunt zal zijn. Met haar kennis, ervaring en persoonlijkheid is Helene geknipt om hier verdere invulling aan te geven.”

Helene van Santen: ‘“Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan bij Kek Mama en samen met het enthousiaste team verder te bouwen aan het sterke merk. Hierbij zal ik me met name gaan richten op de crossmediale ontwikkeling. Als trotse moeder van een 1-jarige tweeling sluit Kek Mama nu perfect bij mijn eigen leven aan. Ik neem met pijn in mijn hart afscheid van Libelle, maar de fantastische kans om hoofdredacteur van Kek Mama te worden, móest ik met beide handen grijpen. Het is absoluut een droombaan.”

Binnen het General Interest domein van Sanoma is een nieuw team geformeerd dat zich bezig houdt met nieuwe groei initiatieven binnen de uitgeefmarkt. Sara van Gorp is Creative Director binnen dit team.