8 november 2012

Hét eindejaarsgeschenk waar iedereen blij mee is

Ruim driekwart van de Nederlanders is niet altijd blij met zijn cadeau van Sint of Kerstman. Wil je echt iets goed geven? De ideale attentie?

Ieder jaar is het opnieuw een uitdaging; het vinden van originele cadeaus voor de feestdagen die in de smaak vallen bij alle ontvangers. Uit onderzoek van de Nationale Tijdschriftenbon is gebleken dat 77% van de Nederlanders ervaart dat de Sint of zijn collega Kerstman wel eens de plank misslaat met zijn geschenk.

De lat ligt dan ook hoog bij het uitzoeken van de eindejaarsgeschenken. 42% van de cadeaugevers vindt het lastig om een geschikte attentie te vinden en nog eens 16% ziet er om die reden als een berg tegenop. Het geschenk is een blijk van waardering en de belangrijkste wens (63%) van de gever is dan ook dat het in de smaak valt. En dat is niet altijd eenvoudig, zeker wanneer een geschenk moet worden ingekocht dat geschikt is voor een uiteenlopende doelgroep.

Tijdschriften zijn altijd leuk!
De Nationale Tijdschriftenbon is de ideale oplossing voor wie een cadeau zoekt dat gegarandeerd in de smaak valt. Iedere Nederlander kruipt wel eens op de bank met een leuk tijdschrift. En door de ruime keuze uit 350 uiteenlopende tijdschriften en dagbladen zit er gegarandeerd voor iedereen iets passend bij.

Uit onderzoek van TNS Nipo is bovendien gebleken dat 97% van de ontvangers de Nationale Tijdschriftenbon waardeert als een (zeer) leuk cadeau. Redenen hiervoor zijn de ruime keuze én dat de ontvangers lang plezier hebben van het cadeau. Het gekozen tijdschrift valt immers nog weken of zelfs maanden na de feestdagen op de deurmat!

Meer info? Ga naar www.tijdschriftenbon.nl of bel 0314 39 56 64. De medewerkers van de Tijdschriftenbon helpen je graag je medewerkers en relaties te verrassen.