https://www.youtube.com/watch?v=kp2OwN6FYa4

11 maart 2013

Het leukste en grootste meidenevent van het jaar

Bijna 18.000 meiden en ruim 4.000 ouders kwamen in 2012 naar Attractiepark Duinrell voor de Tina-dag. Een topdag met artiesten, schrijvers, attracties en heel veel shoppen. Ook dit jaar wordt het weer groots: niet één, maar twee dagen!

Met een historie van 22 jaar is de Tina-dag voor meiden van 8 t/m 15 jaar echt een begrip geworden. Ook dit jaar wordt het weer een gigantisch feest met naar verwachting 20.000 enthousiaste meiden en hun ouders. Op de Tina-dag tref je de echte Tina-meiden aan: spontaan, vrolijk en vooral nieuwsgierig. Ze shoppen graag, experimenteren met make-up, mode & beauty, lezen strips en boeken, zwijmelen weg bij hun pop- en tv-idolen en willen van alles weten. Tina past perfect in hun wereld. Al 45 jaar een sterk merk; herkenbaar, betrouwbaar en vrolijk!

Nergens zoveel meiden
De Tina-meiden komen voor de optredens, workshops, attracties, gezelligheid en natuurlijk om heel veel te shoppen. Voor participanten is het een unieke kans om onderdeel te zijn van deze beleving. Op geen andere plek vind je zoveel meiden bij elkaar. Meiden die op het punt staan zelf de wereld te ontdekken, merkbewust te worden, steeds meer eigen keuzes gaan maken en overal in geïnteresseerd zijn en zelf steeds meer te besteden hebben

Weer heel weekend
De 21ste editie van het grootste meidenfeest van Nederland werd afgelopen jaar voor het eerst een heel weekend gehouden. Met een recordaantal van bijna 18.000 bezoekers was het een groot succes. Het knalroze feest was al een week van tevoren compleet uitverkocht. Na de megasuccesvolle Tina-dagen in 2011 (ook uitverkocht) en 2012 is er besloten in 2013 weer voor een weekend te gaan.

Waar? Attractiepark Duinrell, Wassenaar
Wanneer? Zaterdag 28 september en zondag 29 september 2013
Hoe laat? 09.30 uur – 17.30 uur

Contact
Interesse in deelname aan dit unieke evenement? Neem dan contact op met je accountmanager of bel Sanne Cuperus, Projectcoördinator Tina-dag op 088 556 4771.