17 december 2014

Het vroegboekseizoen gaat los bij Startpagina!

Tijdens de komende feestdagen zullen weer veel bezoekers van Startpagina zich oriënteren op hun zomervakantie. Startpagina biedt met 800.000 unieke bezoekers per dag adverteerders diverse mogelijkheden voor extra zichtbaarheid tijdens het vroegboekseizoen. Wil jij onze bezoekers effectief bereiken?

Een paar leuke feitjes

  • Vanaf de kerstdagen neemt het zoekgedrag naar vakantie met 47% toe in vergelijking met de rest van het jaar. 
  • De meest gezochte vakantielanden zijn Frankrijk, Griekenland, Turkije en Portugal. Maar ook verre bestemmingen als Gambia, Thailand en Suriname zijn populair. 
  • Tijdens de vroegboekperiode toont de Startpagina-bezoeker interesse naar zonvakanties en dan bij voorkeur all-inclusive. Ook cruises zijn zeer in trek. 
  • In de eerste maanden van het jaar groeit de vraag naar campings.
  • Door het jaar heen toont de Startpagina-bezoeker altijd veel interesse in vakantieparken, het liefst in de Benelux.

Advertentiemogelijkheden Startpagina.nl

De gemiddelde leeftijd van de Startpagina-bezoeker ligt tussen de 35 en 65. De bezoeker is aankoopgericht en zit in sociale klasse AB1.  Bereik je doelgroep in alle stappen van het aankoopproces, van oriëntatie tot conversie: Startpagina denkt graag met je mee voor de beste benadering.

Startpagina hanteert een CPC-afrekenmodel en biedt verschillende mogelijkheden om campagnes te laden door het inzetten van display, visuals en bold links. Naast de gebruikelijke advertentiemogelijkheden op de homepage van Startpagina is er uitbreiding mogelijk binnen Startpagina Search, Display, de nieuwsbrief en natuurlijk vakantie.overzicht.nl.

Voor meer informatie over adverteren bekijk het Startpagina merkprofiel of neem contact op met het Startpagina Sales team via sales.directories.nl@sanoma.com.