7 december 2015

Het Weekend van Sinterklaas groot succes

‘Het Weekend van Sinterklaas’ van 4 t/m 7 december op CenterParcs De Eemhof in Zeewolde trok 2700 bezoekers, waaronder 800 kinderen. Door Ouders van Nu was het park omgetoverd tot één groot Sinterklaaspark. Samen met de presentatoren Kim-Lian van der Meij & Jochem van Gelder haalden de kinderen en hun ouders Sinterklaas binnen. Gedurende het gehele weekend waren er verschillende Sint en Pieten activiteiten. Zondag sloten de Pieten met een grote fanfare het weekend af. Op zaterdagochtend stonden Kim Lian van der Meij en Jochem van Gelder aan de wal van de Marina-haven om samen met alle kinderen Sinterklaas en zijn Pieten toe te zingen en binnen te halen.

Activiteiten

Het hele weekend stond in het teken van de zoektocht naar de sleutel van het Huis van Sinterklaas. Het huis was  twee dagen lang het centrum van allerlei activiteiten als knutselen, bingo, een Pietendisco, pepernoten bakken en schoentje zetten.

Hilde Tholen, hoofdredacteur Ouders van Nu over Het Weekend van Sinterklaas: “We kijken terug op een Sinterklaasfeest om nooit te vergeten, We hoopten een evenement neer zetten waar je als ouder alleen zelf  van kon dromen. Een persoonlijk, tot in de puntjes georganiseerd weekend waarbij Sint en Piet altijd in de buurt zijn en echt samen met de gasten in het park het mooiste kinderfeest ooit vieren. Die missie is volledig geslaagd.

Kijk voor meer informatie op hetweekendvansinterklaas.nl