• High Impact advertising

  High Impact advertising omvat impactvolle uitingen die awareness en engagement aanroepen bij de gebruiker. High Impact biedt diverse interactieve advertentiemogelijkheden die breed inzetbaar zijn over het gehele DPG Media netwerk. Gedurende de looptijd bieden wij advies en worden campagnes geoptimaliseerd om de doelstellingen te behalen.
  Bij DPG Media wordt High Impact display ingezet op alle device typen en is naast manual ook Programmatic in te kopen.

  Productmogelijkheden
  • Billboard
  • Skins
  • Half Page Ad
  • Super Header Cross Device
  • Half Page Banner
  • Interscroller
  • Midscroller
  • Canvas Ad
  • Portrait Ad

Skin billboard / Skin leaderboard

Op desktop bieden wij de mogelijkheid tot de inzet van de Billboard- en Leaderboard skin. Deze impactvolle formaten zijn uitermate geschikt voor branding en het creëren van awareness. De skin wordt over nagenoeg het gehele netwerk aangeboden. De uiting wordt geserveerd aan de boven- en zijkant van de content, waarbij de zijbalk tot 1500 pixels meescrollt.

Interscroller

De Interscroller is een impactvol formaat wat zich perfect leent voor mobile web. Door een opening in de content is de uiting te zien wanneer de gebruiker scrollt. Door haar schermvullende karakter biedt het formaat veel ruimte voor creatieve invulling. De Interscroller biedt de mogelijkheid tot het tonen van video en statische banners.

Midscroller

De Midscroller is een impactvol formaat wat geschikt is voor mobile web. De uiting wordt achter de content geserveerd. Door een opening in de content is de uiting te zien wanneer de gebruiker scrollt. Door haar impactvolle karakter biedt het formaat veel ruimte voor creatieve invulling. Het product biedt de mogelijkheid tot het tonen van video en statische banners.

Canvas ad

De Canvas Ad is een populair formaat wat bekend is van social media. Het formaat leent zich uitstekend voor mobile web en in-app advertising. Na een klik op de ad vormt een fullscreen layer de mogelijkheid voor een adverteerder om de bezoeker te informeren met tekst, display en video. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van alle vormen van interactie zoals click, swipe en view by gyroscope.

Portrait Ad

De Portrait ad heeft en social media look and feel en is edge to edge beschikbaar op elke smartphone. Dit advertising formaat is uitermate geschikt om in te zetten wanneer impact en awareness belangrijk zijn. De portrait ad biedt de mogelijkheid tot het tonen van video, swipe cubes en statische banners.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op!