30 januari 2014

Hoe zet je Pinterest in voor je bedrijf?

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Afbeeldingen, daar draait het allemaal om bij Pinterest. Hoe kun je dat platform effectief inzetten voor je bedrijf? Doe de Online Workshop Pinterest van Libelle Academy.

Met Pinterest kun je bereik en imago van je bedrijf versterken door direct je doelgroep aan te spreken. Laat zien aan je volgers wat de interesses van het bedrijf zijn en creëer zo een betere band.

Online workshop Pinterest

Met de Online Workshop Pinterest maak je stap voor stap kennis met deze vorm van social media. Als cursist krijg je een PDF-bestand met theorie, maar vooral veel praktische tips, voorbeelden en doe-het-zelfopdrachten. Je kunt de workshop in je eigen tempo op een zelfgekozen tijdstip doen. Er is geen persoonlijke begeleiding van een docent. De workshop is voor € 4,95 te bestellen.

Over Libelle Academy?

Libelle Academy is een brand-extension van Libelle en staat voor eigentijds leren voor je plezier. Dit kan via cursussen en workshops in het land of gewoon thuis, via online leren. Meer info? Neem contact op met Mimi Voortman, marketingmanager Libelle Academy.