5 februari 2013

Holland Beauty Awards: stem nu!

Beauty-minnend Nederland opgelet! Vanaf nu kan er weer gestemd worden voor de Holland Beauty Awards powered by ICI PARIS XL. Deze begeerde Awards zijn in 2010 in het leven geroepen door de glossy magazines en -sites van Sanoma Media. Met elkaar bereiken zij dagelijks zo’n miljoen vrouwen die hun uiterlijk – dus beauty – serieus nemen.

Dit machtige glossy beautyplatform geeft met dit initiatief niet alleen de beautyindustrie de erkenning die het toekomt, het betrekt haar enorme lezersgroep nog beter bij alle ontwikkelingen in de beautywereld. Want de professionele Holland Beauty Awards-jury maakt weliswaar de voorselectie uit de honderden nieuwe beautyproducten, het zijn de miljoen lezeressen en bezoekers die de definitieve keuze maken en met hun stem bepalen welk product een Holland Beauty Award krijgt.

De jury
Een deskundige jury, bestaande uit onder meer de hoofdredacteuren en beautyredacteuren van Beau Monde, Fab, Grazia, Marie Claire, Nouveau en Styletoday, heeft alle nieuwe beautyproducten van 2012 getest.
Met groot plezier en toewijding.

De site
Vanaf 5 februari worden de genomineerde producten bekend gemaakt en kunnen lezeressen stemmen op hun favoriete producten via www.hollandbeautyawards.nl.
En: wie stemt maakt kans op een indrukwekkend beautypakket.

Het event
Op 22 april is het dan zover. Dan zullen de Holland Beauty Awards worden uitgereikt tijdens een feestelijk event. De winnende beautyproducten worden natuurlijk in de deelnemende glossy media gepubliceerd en mogen vanaf dat moment een jaar lang de titel ‘Winnaar Holland Beauty Award’ gebruiken.

Volgen?
Nieuwsgierig naar de nominaties? Kijk op www.hollandbeautyawards.nl of volg ons op twitter via #HBA2013