23 maart 2016

Holland Zingt Hazes: een succesvol totaalconcept

Op 17, 18 en 19 maart vond voor de vierde keer Holland Zingt Hazes plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. 40.000 bezoekers zongen tijdens dit groots opgezette arenaconcert luidkeels mee met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger André Hazes. SBS6 was voor het vierde jaar op rij mediapartner van dit evenement.

Mediapartnership

Dat de merkwaarden van SBS6 en Holland Zingt Hazes naadloos op elkaar aansluiten, moge duidelijk zijn; de kaarten waren in een mum van tijd zo goed als uitverkocht. Een succesvol resultaat van de samenwerking tussen de afdeling Consumer Income van Sanoma | SBS en Stage Entertainment.

Van de kijker een directe consument maken: daar houdt de afdeling Consumer Income van Sanoma | SBS zich dagelijks mee bezig. Dit loopt uiteen van het promoten van groot entertainment, musicals en theatervoorstellingen tot festivals, films en dvd’s. Afhankelijk van het budget van de adverteerder wordt een aanbeveling gedaan voor de beste media-inzet. Dit kan variëren van printtitels van Sanoma, tv-merken van SBS en het hele online platform van Sanoma en SBS samen, bestaande uit tientallen titels. Bovendien wordt de campagne gemonitord en tussentijds worden resultaten waar nodig bijgestuurd.

Totaalconcepten verzorgen

Naast aanbevelingen voor media-inzet denkt Sanoma | SBS ook graag pro-actief mee over een totaalconcept. Sanoma | SBS beschikt over vele middelen om de consument te bereiken en kan ook voor jou als adverteerder een passend totaalconcept verzorgen.

Meer weten over de mogelijkheden van een mediapartnership met Sanoma | SBS? Neem dan contact op met Nienke van der Veen, Productmanager Consumer Income, Nienke.van.der.veen@sbs.nl of 06 5260 0303.