3 juni 2014

Huwelijk in zicht voor Donald en Katrien

Bruiloften zijn altijd bijzonder, maar sommige huwelijken trekken extra veel aandacht. Zeker als het om beroemdheden gaat. In de wandelgangen van roddelblad Sorry wordt gefluisterd dat Donald en Katrien in het huwelijksbootje stappen. Na vele jaren lief en leed gedeeld te hebben, zou het eindelijk gaan gebeuren. Helemaal duidelijk is het niet, maar de geruchten maken in ieder geval een hoop los in Duckstad! Of Donald en Katrien nu écht gaan trouwen is terug te lezen in de Donald Duck liefdesspecial. Vanaf vandaag ligt deze romantische special in de winkel en hij te bestellen via Tijdschrift365.nl.

Guus Geluk: “Dit nieuws is echt een klap in mijn gezicht! Zelfs het feit dat ik net een gloednieuwe sportwagen heb gewonnen, kan dit leed niet verzachten.”

Katrien: “We kunnen niet mét en niet zónder elkaar, dat is zo. Dus of Donald en ik gaan trouwen? Nou… eh…”

Dagobert Duck: “Of ik blij ben? Ja en nee. De liefde kan mooi zijn – echt, ik ben dol op mijn geluksdubbeltje – maar denk eens aan wat een bruiloft kóst! Alleen al voor de jurk moet je een vermogen neerleggen! Geloof me, daar moet ik zo een minuut voor werken!”

Donald: “Of deze eend het jawoerd gaat geven? Tja, dat is voor jou een vraag en voor mij een weet.”

Ook onder bekende Duckstadters is de roddel het gesprek van de dag!
Michiel Eendstra: “Ik wens Donald en Katrien alle geluk van de wereld! Ik ging vroeger vaak de eendjes voeren en dat vonden ze heerlijk, dus met die wittebroodsweken moet het wel goed komen. Daarnaast: Donald begon z’n carrière op een woonboot, dan is het huwelijksbootje een logische volgende stap voor een eend in matrozenpak.”

Wendy van Duck: “NEEE! Draagt Katrien óók een jurk van de modeontwerper Jan Marineblauw?”

Gerard Jolig: “Trouwen in Duckstad? Dat doe je maar EEND keer! HAHAHAHAHAHA!”. Waarna Gordonnie nog toevoegde “Als ze maar niet in het gruwelijksbootje stappen! HAHAHAHAHA!”

En zelfs de Duckstadse presentator Albert Verlinke is er maar druk mee: “Ik heb inderdaad een sms van Donald gekregen. Hij bevestigt dat er iets bijzonders gaat gebeuren!”