20 februari 2019

In de wolken Festival van Ouders van Nu groeit door op nieuwe locatie

De tweede editie van het In de wolken Festival vindt plaats op 17 tot en met 19 oktober 2019 in de Expo Haarlemmermeer. Op deze nieuwe locatie kan het festival flink doorgroeien qua deelnemers en bezoekers. De uitstraling van de Expo Haarlemmermeer sluit naadloos aan bij de festivalsfeer van het In de wolken Festival.

Ouders van Nu, onderdeel van Sanoma, organiseerde het In de wolken Festival‘ vorig jaar oktober voor het eerst in de RAI Amsterdam. Het driedaags event waarbij (aanstaande) ouders zich op een eigentijdse manier kunnen oriënteren op alle producten en informatie rondom de geboorte van hun baby, was een groot succes en trok zo’n 16.500 bezoekers.

Alle antwoorden op een dag
Jaarlijks worden zo’n 180.000 baby’s geboren en voor de aanstaande ouders begint zo’n negen maanden daarvoor een enorme zoektocht naar informatie en producten. Ouders van Nu is al ruim 52 jaar het merk waar ouders antwoorden vinden op hun vragen rondom opvoeding en ontwikkeling, in de vorm van een magazine, online en sinds vorig jaar ook via een event.

Festivalgevoel gewaarborgd
Beursmanager Ingrid van Schooten: “Het In de wolken Festival heeft de uitstraling dat je de stands denkbeeldig zo kan optillen en op een festivalterrein kunt plaatsen. Dat gaan we nu letterlijk doen. De groene omgeving van de Expo Haarlemmermeer past geweldig bij het concept van het In de wolken Festival. Met het voordeel dat er een prachtige lichte hal staat, waar we de bezoekers warm en droog kunnen ontvangen. De locatie is goed bereikbaar, ligt 15 minuten met de auto van Amsterdam af en heeft duizenden parkeerplaatsen voor de deur. Bezoekers die met het openbaar vervoer reizen, stappen letterlijk voor de deur uit.”

Ideale locatie
De Expo Haarlemmermeer huisvest ook Mysteryland, Bright Day en ShowUP. De verwachte 18.000 bezoekers op het In de wolken Festival kunnen hun hart ophalen in en rondom deze inspirerende locatie. De indeling voor het festival is klaar. Deelnemers kunnen hun plek uitkiezen. De bezoekerscampagne gaat dit kwartaal nog van start.