29 maart 2012

Intensief gebruik Fashionchick apps

Speciaal voor alle mobiele shopaholics lanceerde Fashionchick half maart een handige app voor zowel iPad als iPhone. Inmiddels is de app meer dan 10.000 keer gedownload. Met de app kunnen gebruikers het totale online mode aanbod bij meer dan 100 bekende webshops en leuke online boetieks bekijken en is alles direct via de mobiel of tablet te bestellen.

Met de kledingkastfunctie bewaar je je favoriete producten in je virtuele kledingkast en kom je later op je gemak terug om ze te bestellen. Ook is het een manier om je modesmaak kenbaar te maken aan andere vrouwen in Nederland, elkaar te inspireren en helpen zoeken naar de leukste mode die er online wordt aangeboden. Iets gezien wat echt iets is voor een vriendin? Je kunt je virtuele kledingkast gemakkelijk delen via Facebook, Twitter of e-mail.

Get inspired
Om te inspireren heeft de app fashionnews met daarin de nieuwste webshops, laatste trends, musthaves, mooie merken, exclusieve kortingscodes en winacties. Ook vind je hier kledingadvies over hoe je de laatste trends het beste kunt combineren.

Enorme groei mobiel verkeer
Er zit een enorme groei in het mobiele verkeer op de site van Fashionchick, waaronder de iPad ook wordt meegerekend. Begin 2011 kwam er slechts 5% via mobiel, in de maand oktober was dit verkeer al verdubbeld naar 12%. Nu in 2012 komt 20% van het totale verkeer via mobiel: 50% via de iPad en 25% via de iPhone. Ellen Snijder, mede-oprichtster Fashionchick: “Deze groei bevestigt dat het een goede keuze is om juist nu onze mobiele apps te lanceren.

De apps zijn gratis te downloaden in de iTunes store:
iPad app
iPhone app