3 april 2013

Internationale waardering voor nijntje app

nijntje’s 4e app ‘nijntje in de sneeuw’ heeft een Parents’ Choice Award gewonnen in de categorie ‘aanbevolen voor peuters en kleuters’. Deze award wordt uitgegeven door de Parents’ Choice Foundation, Amerika’s grootste non-profitorganisatie die staat voor kwalitatieve kindermedia en speelgoed.
 
Selecte groep van winnaars
Op 19 december 2012 is ‘nijntje in de sneeuw’ voor de iPad gelanceerd. Door deze award te winnen behoort ‘nijntje in de sneeuw’ tot een selecte groep van winnaars. Minder dan 20% van de apps die ingestuurd worden, krijgen een onderscheiding en de evaluatie van de app is een uitgebreid proces.

Parents’ Choice Foundation review
Als reden waarom nijntje als één van de winnaars gekozen is, geeft Parents’ Choice Foundation aan ‘het klassieke nijntje karakter wat peuters en kleuters aanspreekt’. Qua concept en kleurgebruik is het een heldere app. Daarnaast noemen ze de feature waarbij je de mogelijkheid hebt om het verhaal met je eigen stem op te nemen een grote plus.

nijntje in de sneeuw
De app ‘nijntje in de sneeuw’ is een educatieve app gericht op peuters en kleuters. Peuters kunnen heerlijk luisteren naar het verhaal, waar oudere kleuters actief mee kunnen spelen met de spelletjes. De app bevat een interactief verhaal met drie leuke spelletjes en de mogelijkheid om het verhaal met je eigen stem op te nemen. Binnenkort wordt de app ook voor de iPhone uitgebracht.

Nu met korting
Om voordelig kennis te maken met de app is deze van 3 t/m 10 april 2013 met korting te downloaden, voor € 3,59 i.p.v. € 4,49. Download nu de nijntje in de sneeuw app met korting of kijk op de website voor meer informatie over alle apps van nijntje.