24 juni 2014

Invloed beauty blogger wint terrein van visagist

Bijna 50% van de jonge meiden maakt maandelijks een make-up look van een beauty blogger na en bijna de helft neemt zelfs eerder tips van een beauty blogger aan dan van een visagist. Dit blijkt uit onderzoek van het magazine Fashionista*. Fashionista lanceert vandaag in samenwerking met de internationale YouTube-celebrity Nikkie Tutorials de print special Make-Up by Nikkie Tutorials en een eerste internationale iPad app. Met de print special en de app zijn alle basic- en experimentele make-uplooks een piece of cake.

Beauty en make-up zijn heel belangrijk voor jonge meiden. Meer dan 80% kijkt naar make-up tutorials en bijna 70% maakt zich op naar aanleiding van een video tutorial. De print special en de app bevatten 23 make-up tutorials met een duidelijk stappenplan in tekst en beeld. De app bevat daarnaast in-app video’s per tutorial waarin Nikkie alles helder uitlegt. De tutorials zijn onderverdeeld in vijf rubrieken: tools, huid, shaping, lippen en ogen.

Nikkie over haar eerste magazine special: “Wat een geweldige eer, mijn eerste eigen magazine special! Toen ik op mijn veertiende begon met mijn beauty video’s had ik nooit gedacht dat er een special alleen over mij, ál mijn tips and tricks en looks zou komen. Niet alleen is er een special, maar ook nog eens een app! Zowel in Nederland als internationaal, geweldig! Mijn internationale fans are going to love this.”

Nikkie vertelt in onderstaande online video waarom de special Make-Up by Nikkie Tutorials een must-have voor alle vrouwen is.


 
Fashionista’s Make-Up by Nikkie Tutorials is vanaf vandaag overal te koop voor € 4,95 en eveneens online via Tijdschrift365 (zonder verzendkosten). De app is vanaf vandaag in de iPad store te verkrijgen. De eerste twee tutorials zijn gratis en tegen betaling van € 0,89 is de volledige app beschikbaar.

* Het onderzoek werd gehouden onder 1.614 lezeressen van Fashionista, dit zijn overwegend vrouwen in de leeftijd 16 – 24 jaar.

Contact adverteren bij Sanoma

Ben je op zoek naar de juiste advertentie oplossing voor het bereiken van jouw doel? We denken graag met je mee. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op. Je kunt ook direct bellen met ons salesteam: 088 556 77 77 of een e-mail sturen naar sales.nl@sanoma.com.