5 januari 2019

Irma Knol (moeder van Enzo Knol) nieuwe vlogger van Libelle TV

Irma Knol (52) is de moeder van Nederlands populairste vloggers Enzo (25) en Milan (27) – samen goed voor 4 miljoen (!) volgers op YouTube. Vanaf 10 januari gaat Irma zelf vloggen voor Libelle TV. In ‘De week van Irma Knol’ doet ze wekelijks verslag van haar leven en neemt ze kijkers mee in haar soms chaotische leven met haar bekende zoons en haar liefde voor motorrijden en fitness.

Irma Knol is geboren in Assen, waar ze sinds enkele jaren ook weer woont. Na twee huwelijken is ze sinds 7,5 jaar gelukkig met haar partner Gert. Irma heeft drie kinderen: Milan (27), Enzo (25) en Sjen (13). Tot voor kort had ze een baan als juridisch secretaresse. Momenteel verdiept ze zich in voedingsleer en maakt ze een carrièreswitch tot vlogger. Daarmee treedt ze in de voetsporen van haar zoons Milan en Enzo, dé YouTube-sensaties van dit moment.

Positiviteit

Aan Milan en Enzo heeft Irma haar 300.000 volgers op Instagram (@irmaknol) te danken. Fans van haar zoons begonnen Irma te volgen, omdat ze haar voorbij zagen komen in hun vlogs. “In het begin vond ik het weleens vervelend als Enzo tijdens het eten filmde. Dan dacht ik: moet dat nu? Als hij nu langskomt, weet ik dat-ie z’n camera bij zich heeft. Dat is zo gegroeid, ik merk het nauwelijks nog.”

En nu gaat Irma dus ook zelf vloggen. Ze maakt al dagelijks video’s op Instagram Stories, maar vanaf 10 januari houdt Irma ons op Libelle TV wekelijks op de hoogte van alles waar zij enthousiast over is. “Een mooie zonsondergang, een recept dat goed is gelukt, een motorritje, voeding en fitness, allemaal dingen waar ik blij van word. Ik wil de kijkers graag wat positiviteit meegeven.”

Over Libelle TV

Libelle TV is hét online-videoplatform voor 45+-vrouwen. Het is onderdeel van Libelle.nl, met 1,6 miljoen unieke bezoekers en 1 miljoen plays per maand een van de grootste online-vrouwenplatformen van Nederland. 

Op 10 januari ligt de nieuwe Libelle met daarin een interview met Irma Knol bij abonnees op de mat. Vanaf 11 januari ligt het nummer in de winkels. De week van Irma Knol’ verschijnt vanaf 10 januari elke donderdag om 19.00 uur op Libelle TV.