1 april 2015

Jan Jaap van der Wal start video-column op Viva.nl

Cabaretier Jan Jaap van der Wal is de nieuwe video-columnist van VIVA.nl. ‘Dé plek om alle wereldproblematiek onmiddellijk in de kiem te smoren,’ volgens Jan Jaap. Vanaf 31 maart stelt hij misstanden, uit de klauwen gelopen emoties, biologische ongemakken en list en bedrog aan de kaak.

Cabaretier Jan Jaap van der Wal is de nieuwe video-columnist van VIVA.nl. ‘Dé plek om alle wereldproblematiek onmiddellijk in de kiem te smoren,’ volgens Jan Jaap van der Wal (35) verdiept zich vanaf nu elke week in een veelbesproken VIVA-forumtopic en vertelt vrouwen én mannen in een paar minuten alles wat ze moeten weten. In de eerste aflevering het onderwerp squirten. Jan Jaap: “Vies? Volgens sommige forummers is het opruimen een belangrijk onderdeel van het verleidingsspel.”

Scherpe humor

VIVA’s hoofdredacteur Vivianne Bendermacher over de samenwerking met de cabaretier: “Zijn scherpe humor, zijn loepzuivere analyses, zijn inlevingsvermogen in de Nederlandse vrouw: Jan Jaap ís VIVA. En net als wij gaat hij geen onderwerp uit de weg.”

Sexvragen

Zoek op een willekeurig – aan vrouwen gerelateerd – onderwerp en je komt in no time terecht op het VIVA-forum. Niet zo gek, want maandelijks wordt het forum zo’n 3,5 miljoen keer bezocht om antwoord te vinden op vragen over onder meer relaties, sex, opvoeden en afvallen. Daarmee is het de grootste online vrouwencommunity van Nederland.

Jan Jaaps hilarische bijspijker-tutorials zijn vanaf 31 maart wekelijks te volgen op VIVA.nl. Bekijk ‘Squirten’, de eerste aflevering op viva.nl/janjaap.