27 september 2012

Jan Taminiau ontwerpt tas exclusief voor Margriet

Exclusief voor weekblad Margriet heeft Jan Taminiau een leren damestas ontworpen. De tas is vanaf 27 september, in beperkte oplage, alléén verkrijgbaar voor bestaande en nieuwe abonnees van Margriet.

Leontine van den Bos, hoofdredacteur van Margriet: “Margriet is al jarenlang bekend van de bijzondere samenwerkingen met bekende Nederlanders. Denk bijvoorbeeld aan onze columnisten en gasthoofdredacteuren als Nick & Simon, Isa Hoes en Jamie Oliver. We zijn er trots op dat nu Jan Taminiau met ons wil samenwerken en speciaal voor Margriet een tas heeft ontworpen, die niet in de winkel te koop is.”

Vrouwelijk en praktisch
Modeontwerper Jan Taminiau is onder meer bekend van zijn ontwerpen voor prinses Máxima, Beyoncé, Lady Gaga en natuurlijk van zijn shows tijdens de Paris Fashion Week. De voor Margriet ontworpen leren handtas is voor de Nederlandse vrouw van nú: supervrouwelijk én praktisch. Het ontwerp is geïnspireerd op een net waarin jeu-de-boulesballen worden opgeborgen. De tas is stoer, klassiek en hedendaags tegelijk.
Het eerste exemplaar van zijn tas overhandigde Jan Taminiau aan actrice Tjitske Reidinga.

Beeldmateriaal van de tas is te downloaden via: www.margriet.nl/jantaminiaubeeld