12 januari 2016

Jarige Beau Monde wordt structureel dikker

Het glamourblad van Nederland viert haar 20ste verjaardag in stijl met een fonkelende make-over: nieuwe frequentie en ‘over the top’ uitstraling. Om haar jubileum te vieren wordt Beau Monde structureel dikker. Elke editie krijgt er 24 pagina’s bij, zodat het blad zich met 148 pagina’s als een echte diva kan meten met internationale glossy’s.

Naast 15 reguliere edities in het nieuwe formaat, worden er dit jaar ook drie ‘Leco & Juwelen Specials’ van 116 pagina’s uitgegeven. Extra beauty, bling en fotoshoots.

Kick-off met Chantal Janzen

De eerste Beau Monde nieuwe stijl trapt op 12 januari af met Chantal Janzen die in het januarinummer 148 pagina’s FEEST! neerzet. Verder in de glamourglossy insider celebrity verhalen, exclusieve tips van beauty director Leco van Zadelhoff, de nieuwe rubriek Beau Botox en alles om de 20ste verjaardag in stijl te vieren.

Claudia Straatmans, hoofdredacteur Beau Monde: “De wereld van Beau Monde draait om celebrity’s en hun (life)style. Alles overgoten met een fikse scheut glamour, want het leven is mooi, maar het kan altijd nóg mooier! En dat het altijd nog mooier kan, blijkt uit de nieuwe lijn die we in 2016 inzetten. Nog meer luxe, meer pagina’s, meer themanummers, beauty, fashion, travel en lifestyle.”

Beau Monde Awards

Beau Monde viert haar 20ste verjaardag met een extra feestelijke uitreiking van de Beau Monde Awards op maandag 18 januari 2016 in het Amstel Hotel. Er zijn zes prestigieuze awards te verdelen waarvoor per categorie vier bekende Nederlanders zijn genomineerd.