25 april 2013

Je eigen content in AutoWeek Video app

Alle AutoWeekvideo’s overzichtelijk in de AutoWeek Video app: een musthave voor autoliefhebbers! En voor automerken, want je kunt er ook je eigen content plaatsen.

AutoWeek heeft een app voor tablets. Deze AutoWeek Video app is gratis te downloaden voor iPad- en Androidtablets. De app is met ruim 1200 video’s de grootste auto video-vault van Europa; een enorm programma-aanbod aan autotests, overzichtelijk bijeen, gebruiksvriendelijk en eenvoudig op merk, model en andere toepasselijke trefwoorden te vinden. Dat aanbod wordt de komende tijd uitgebreid met nog meer reportages, documentaires, series, een wekelijkse autoquiz en op de dinsdag en vrijdag een Journaaluitzending.

Commercieel kanaal
Voor automerken is het mogelijk een ‘commercieel kanaal’ binnen de app af te nemen, waar hun eigen videocontent geplaatst kan worden. Een interessante optie is bovendien dat kijkers direct na publicatie van een autotest-video kunnen twitteren met de testredacteur over zijn mening over de auto(s). Verder wordt een relevant deel van het programma-aanbod vertaald in het Engels om zo aan de vele verzoeken van ‘over de grens’ te voldoen, en ook daar een mogelijk nog hoger bereik van het aantal views te realiseren.

Kortom:
– Alle video’s van AutoWeek
– Stel je vraag via Twitter aan een redacteur
– De video’s delen met je vrienden
– Tijdlijn met te verwachten video’s
– Gemiddelde bezoekduur: 05:35
– Ruim 12.000 downloads

Meer informatie of een eigen branded kanaal? Neem contact op met Annelies van Riel, annelies.vanriel@sanoma.com of 088 751 8126.