30 januari 2014

Je klanten vasthouden. Sterker: ze worden fans!

Vinden, binden & behouden van klanten. Dat willen we allemaal. Met Scoupy kun je je klant actief benaderen, beter leren kennen en beter aan je binden. Met unieke real-time inzichten.

Scoupy, een deelneming van Sanoma, heeft 585.000 geregistreerde gebruikers en is daarmee Nederlands grootste location based communicatie- en activatieplatform. Inmiddels hebben duizenden lokale, nationale én online partners hun acties op het Scoupy-netwerk geplaatst. De 1.000.000 bekeken acties per maand leveren real-time inzichten op over zoek- en koopgedrag en vormen de basis voor het binden en behouden van klanten.

Vinden

Met Scoupy kun je als bedrijf een langdurige interactie aangaan met de consument. Dat begint met een aantrekkelijke actie die door Scoupy location based wordt uitgeserveerd. En pushberichten, gepersonaliseerde nieuwsbrieven en lokaal gerichte advertenties zorgen vervolgens voor extra aandacht.

Binden

Dankzij real-time inzichten over zoek- en koopgedrag en eerder aangegeven voorkeuren wordt er geretargeted met gepersonaliseerde nieuwsbrieven en pushberichten. Consumenten worden dan actief gestimuleerd je bedrijf te volgen. En vervolgens kun je direct communiceren met deze volgers. Elke keer wanneer je een nieuwe actie plaatst of wanneer de consument binnen 200 meter van je locatie is, krijgt hij een automatisch pushbericht.

Behouden

Deze groep volgers zijn feitelijk ‘fans’ van je bedrijf. Zij willen graag op de hoogte gehouden worden van je acties, voordelen en producten. Door deze fans als eerste of exclusief voordeel te bieden is er de basis gelegd voor onderlinge loyaliteit.

Real-time inzicht

Via een eigen real-time dashboard wordt er tot in detail inzicht gegeven in het effect van je acties. Onder andere hoe de respons is, wat de man-vrouw verdeling is, hoe geografisch het gebruik verspreid is en wat voor reviewfeedback er gegeven wordt. Je leert dus meer over je doelgroep.

Scoupy en jij

Wil je inzicht in wie je klant nu echt is? Scoupy heeft een compleet ready-to-go pakket voor je waarmee je direct van start kunt. Bel of mail ons, dan verzorgen wij de rest: 020-4609098 / info@scoupy.nl

Scoupy Lytics