• Stagiair(e) category management bij Fashionchick

Stage

Stagiair(e) category management bij Fashionchick

Redactie print & online | 40 uur | Stage

Houd jij van mode? Ben jij veel online te vinden, het liefst shoppende bij een mode webshop? Vind jij hierbij het gemak waarmee je door de site navigeert ook altijd zo belangrijk? Dan is een stage als category manager bij online platform Fashionchick misschien iets voor jou.

Wij zijn namelijk op zoek naar een category management stagiair(e) die per september 2020 (of al vanaf de zomer) zijn of haar skills komt vertonen. Even praktisch: de stage is 40 uur per week, je moet fulltime student zijn en houden van koek en taart (er wordt namelijk nog wel eens getrakteerd).

Wat ga je concreet doen?

Als category management stagiair(e) bouw je mee aan het succes van Fashionchick. Samen met de category manager beheer je de productcatalogus die bezoekers van Fashionchick zien. Dat betekent dat jij er mede voor zorgt dat al die categorieën er tiptop bij staan, qua tekst, beeld en natuurlijk de producten. Je bepaalt welke categorieën en filters onze bezoekers te zien krijgen, gebaseerd op trends in de markt en analyse van het zoekgedrag. Het doel is het verbeteren van gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit wat moet resulteren in meer verkeer, een hogere conversie en omzetstijging.

Zo moet je dus eindeloos door de leukste fashion scrollen, en vooruit, we zullen het je echt niet kwalijk nemen als je zelf dan ook af en toe wat koopt.

Wie wij zoeken
Een stage als category manager Fashionchick is perfect voor HBO-studenten in de richting van marketing, economie of mode. Solliciteren doe je als jij…

  • Je affiniteit hebt met online media;
  • Goed zelfstandig kunt weken;
  • Niet bang bent om je mening te geven en vol zit met goede ideeën;
  • Een HBO-studie volgt (we kunnen je alleen aannemen als je verbonden bent aan een geaccredi-eerde opleiding).

‘’Door de leuke en open sfeer voel je je direct thuis in het team. Ik zou deze stageplaats iedereen aanraden!’’ – Maaike – stagiaire category management

Wat wij bieden
Wij bieden jou een leuke, leerzame en gezellige stage bij een groot en bekend mediabedrijf waar redactie, online (affiliate) marketing en mode samenkomen. Tijdens je stage ligt de focus op het beheren en optimaliseren van de productcatalogus en heb je de mogelijkheid een stageopdracht uit te voeren.

Verder krijg je…

  • een vaste vergoeding per maand (€350 voor HBO’ers)
  • twee vakantiedagen per maand;
  • het gebruik van een laptop;
  • een reiskostenvergoeding.

Interesse? Mail je cv met motivatie naar: kaylee.besselink@dpgmediamagazines.nl. Heb je nog vragen? Bel dan: 088 – 556 49 08.

Stage lopen bij DPG Media
Stagelopen bij DPG Media betekent niet alleen dat je de door jou geleerde theorie in de praktijk brengt door een bijdrage te leveren aan ons ambitieuze teams, ook ga je bij ons écht wat leren. Volg interessante workshops via de Academy, maar sla ook vooral de activiteiten van de stagecommunity (voor en door stagiairs) en vrijdagmiddagborrel niet over! Een aanvulling ben je zeker, want jouw creatieve en frisse blik worden erg gewaardeerd. Na je stage kan je zeggen dat je ook nog écht eens toffe dingen hebt bereikt. Zet dat maar op je cv!

Meer weten over het stagelopen bij DPG Media? Lees hier wat stagiaires zeggen over het stagelopen bij DPG Media.

Over DPG Media
DPG Media heeft met haar sterke merken een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche. Elke dag werken we met ontzettend veel plezier aan ons portfolio dat bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, Margriet, NU.nl, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica Magazine. Je wordt dus onderdeel van een groter geheel: met al onze merken bereiken we elke maand ruim 90% van de Nederlanders. Hoe tof is dat?

Redactie print & online | 40 uur | Stage

Helene – Redactie

Helene – Redactie

Maandag Het is een drukke dag op de redactie van...

Waarom DPG Media?

Waarom DPG Media?

Lees verder