• Creatieve content stagiair(e) Scoupy

Wij zijn op zoek naar een enthousiast talent die zich graag verder ontwikkelt te midden van ons creatieve team. Iemand die graag schrijft, social media door en door kent en die boordevol goede ideëen zit. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Kortom, je speelt een belangrijke rol binnen het team.

Stage

Creatieve content stagiair(e) Scoupy

Marketing & Communicatie | 32 uur | Stage

Afdeling
Scoupy
Bedrijf
DPG Media
Locatie
Hoofddorp

Wat ga je precies doen?
Meters maken en veel schrijven; dus copy is zeg maar echt je ding. Van e-mail tot print en van ux tot snappy socials. Voor meer dan 2 miljoen Nederlandse consumenten en grote adverteerders binnen de FMCG-branche, maken wij uiteenlopende content. Jij gaat daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Dat doe je gelukkig niet alleen, maar samen met een enthousiast team van marketeers, designers en specialisten op het gebied van media, content en campagne.

Klinkt goed! Wat neem ik mee? 

  • Je hebt passie voor schrijven in de breedste zin van het woord;
  • Je volgt een relevante opleiding, mbo- of hbo-niveau (bij voorkeur derdejaars);
  • Je kent social op je duimpje;
  • Je zit boordevol ideeën, bij voorkeur goede, die eruit moeten;
  • Af en toe voor de camera staan en een interview afnemen vind je geen probleem;
  • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar;
  • Je schiet niet in de stress van keiharde deadlines;
  • Je pikt dingen snel op en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Van ons, voor jou
Naast een passende stagevergoeding (300 euro als je en MBO-opleiding volgt, 350 euro als je een HBO-opleiding volgt) krijg je de mogelijkheid om veel te leren op het gebied van copy, design, marketing, media en FMCG. Scoupy kenmerkt zich door een ondernemende, innovatieve, open en transparante cultuur, waarin een brandende ambitie, creativiteit, werkplezier en persoonlijke verantwoordelijkheid voorop staan.

Over Scoupy
Scoupy brengt consumenten, fabrikanten en retailers op innovatieve wijze bij elkaar op een online platform. Voor consumenten draait dit om het proberen van producten met cashback (geld-terug-acties), het delen van ervaringen en het ontvangen van unieke voordelen op boodschappen (zoals sparen en boxen). Voor onze klanten biedt het de mogelijkheid om snel en gepersonaliseerd honderdduizenden kopers te bereiken, te leren kennen en aan te zetten tot het doen van aankopen in een willekeurige supermarkt.

Stage lopen bij DPG Media
Stagelopen bij DPG Media betekent niet alleen dat je de door jou geleerde theorie in de praktijk brengt door een bijdrage te leveren aan ons ambitieuze teams, ook ga je bij ons écht wat leren. Volg interessante workshops via de Academy, maar sla ook vooral de activiteiten van de stagecommunity (voor en door stagiairs) en vrijdagmiddagborrel niet over! Een aanvulling ben je zeker, want jouw creatieve en frisse blik worden erg gewaardeerd. Na je stage kan je zeggen dat je ook nog écht eens toffe dingen hebt bereikt. Zet dat maar op je cv!

Meer weten over het stagelopen bij DPG Media? Lees hier wat stagiaires zeggen over het stagelopen bij DPG Media.

Over DPG Media
DPG Media heeft met haar sterke merken een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche. Elke dag werken we met ontzettend veel plezier aan ons portfolio dat bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, Margriet, NU.nl, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica Magazine. Je wordt dus onderdeel van een groter geheel: met al onze merken bereiken we elke maand ruim 90% van de Nederlanders. Hoe tof is dat?

Sounds good?
Verras ons met je sollicitatie en mail Jules: jules.bovens@dpgmediamagazines.nl. 

 

Marketing & Communicatie | 32 uur | Stage

Afdeling
Scoupy
Bedrijf
DPG Media
Locatie
Hoofddorp