• Stagiair(e) grafisch vormgever bij Fashionchick

Stage

Stagiair(e) grafisch vormgever bij Fashionchick

Redactie print & online | 40 uur | Stage

Ben je creatief, kent Photoshop geen geheimen voor jou en ben je geïnteresseerd in mode en (online) shoppen? En zou je deze passies het liefste samenbrengen in een leuke en leerzame design stage? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Ben je geïnteresseerd in mode? Shop je wel eens online? Dan is een stage als grafisch vormgever bij online platform Fashionchick misschien iets voor jou.

Wij zijn namelijk op zoek naar een grafisch vormgever stagiair(e) die per september 2020 (of al vanaf de zomer) ons komt helpen de mooiste creatieve uitingen voor Fashionchick te creëren. Even praktisch: de stage is 40 uur per week, je moet fulltime student zijn en houden van koek en taart (er wordt namelijk nog wel eens getrakteerd). Kom jij je creativiteit binnenkort bij ons vertonen?

Wat ga je concreet doen
Als grafisch vormgever houd je je bezig met de vormgeving van creatieve, maar ook conversiegerichte uitingen voor de site. Je bent constant op zoek naar dat ene perfecte beeld voor onze site en social kanalen – waarbij je niet alleen rekening houdt met de kwaliteit van het beeld maar ook of het past bij de strategie en uitstraling van Fashionchick. Daarnaast creëer je uitingen voor onze What to wear app, ben je voortdurend bezig met het optimaliseren en updaten van onze huidige templates (voor zowel de site als onze social kanalen) en denk je mee over nieuwe manieren om onze user experience te verbeteren. Gedurende de je stage werk je nauw samen met de vormgever en het redactionele team van Fashionchick. En verder…

 • Maak je advertenties en banners voor adverteerders;
 • Is er ruimte om video’s te maken/editten en om te fotograferen;
 • Help je presentaties en mediakits samen te stellen voor ons sales team;
 • Zorg je met het juiste beeld dat iedere vrouw zich welkom voelt;
 • Denk je mee over nieuwe content voor zowel onze blog als onze social kanalen.

“Vanaf het begin voelde ik mij welkom en ben ik volledig opgenomen in het gezellige, jonge en dynamische team waar ik mijn creativiteit goed kwijt kan. Binnen het bedrijf krijg je veel kansen om je zelf te ontwikkelen en die grijp ik met beide handen aan.’’ – Lanxiang – stagiaire grafisch vormgeven

Wie wij zoeken
Een stage als grafisch vormgever bij Fashionchick is perfect voor MBO studenten in de richting van media- of grafisch vormgeving of multimedia design. Solliciteren doe je als jij…

 • Een kei in Photoshop en andere grafische programma’s bent;
 • Een geweldig gevoel voor beeld hebt en barst van creativiteit;
 • Goed zelfstandig kunt werken;
 • Affiniteit hebt met online media;
 • Niet bang bent om je mening te geven en vol zit met goede ideeën;
 • Per september (of al in de zomer) beschikbaar bent om fulltime (40 uur p/w) en voor minimaal 5 maanden stage te lopen.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een leuke, leerzame en gezellige stage bij een groot en bekend mediabedrijf waar redactie, online (affiliate) marketing en mode samenkomen. Tijdens je stage ligt de focus op het creëren van creatieve uitingen en het verbeteren van (de content op) Fashionchick en heb je de mogelijkheid een stageopdracht uit te voeren. Verder heb je recht op…

 • een vaste vergoeding per maand (€300 voor MBO’ers);
 • twee vakantiedagen per maand;
 • het gebruik van een laptop;
 • reiskostenvergoeding.

Interesse? Mail je cv met motivatie naar kristel.kwast@fashionchick.nl. Vragen? Bel 088 – 556 7110.

Let op! Deze vacature staat open voor Fashionchick.nl, niet ons magazine Fashionchick Girls.

Stage lopen bij DPG Media
Stagelopen bij DPG Media betekent niet alleen dat je de door jou geleerde theorie in de praktijk brengt door een bijdrage te leveren aan ons ambitieuze teams, ook ga je bij ons écht wat leren. Volg interessante workshops via de Academy, maar sla ook vooral de activiteiten van de stagecommunity (voor en door stagiairs) en vrijdagmiddagborrel niet over! Een aanvulling ben je zeker, want jouw creatieve en frisse blik worden erg gewaardeerd. Na je stage kan je zeggen dat je ook nog écht eens toffe dingen hebt bereikt. Zet dat maar op je cv!

Meer weten over het stagelopen bij DPG Media? Lees hier wat stagiaires zeggen over het stagelopen bij DPG Media.

Over DPG Media en Fashionchick
DPG Media heeft met haar sterke merken een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche. Elke dag werken we met ontzettend veel plezier aan ons portfolio dat bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, Margriet, NU.nl, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica Magazine. Je wordt dus onderdeel van een groter geheel: met al onze merken bereiken we elke maand ruim 90% van de Nederlanders. Hoe tof is dat?

Binnen het creatieve en internationaal georiënteerde DPG Media is Fashionchick één van de bekendste titels. Het is de grootste online winkelstraat voor vrouwen die maandelijks meer dan 1.500.000 bezoekers trekt. Via de site kun je doorklikken naar verschillende webshops om de producten direct te kopen. Om ervoor te zorgen dat iedere vrouw de juiste items, passend bij haar stijl, vindt, inspireert Fashionchick haar bezoekers met de laatste trends, handige tips en passend stijl- en figuuradvies.

Redactie print & online | 40 uur | Stage

Debby - Redactie

Debby - Redactie

Waar houdt de hoofdredacteur van VIVA zich mee bezig? In...

Waarom DPG Media?

Waarom DPG Media?

Lees verder