• Marketingstagiair(e) Tina, Fashionchick Girls en Zo Zit Dat

Stage

Marketingstagiair(e) Tina, Fashionchick Girls en Zo Zit Dat

Redactie print & online | 36 uur | Stage

Wil jij stage lopen bij de allervrolijkste en gezelligste kids & teens merken van Nederland? Bij de marketingafdeling van Tina, Fashionchick Girls en Zo Zit Dat zijn we op zoek naar een hands on marketingstagiair(e). Ben jij altijd de initiatiefnemer van je studie- of vriendengroep, word je blij van veel diversiteit en sta je te springen om meer ervaring op te doen in (brand)marketing van crossmediale mediamerken? Dan zitten wij te wachten op jouw komst!

De stage is per eind augustus voor een periode van minimaal 5 maanden.

Hoe je stage er ongeveer uit komt te zien
Als marketingstagiair(e) ondersteun je het marketingteam bij het opzetten en uitwerken van nieuwe marketingplannen. Je werkt mee aan projecten op de afdeling en gaat aan de slag met eigen taken, zoals:

 • Meewerken aan en uitvoeren van crossmediale marketingplannen;
 • Opzetten, coördineren en evalueren van crossmediale (lezers)acties;
 • Schrijven van commerciële artikelen;
 • Ondersteunen in het coördineren van communicatieplannen;
 • Helpen bij het opzetten van kleinschalige evenementen;
 • Meewerken aan merchandise ontwikkeling;
 • Helpen bij het opzetten van marktonderzoeken.

Het team
Het team waarin je komt te werken bestaat uit een marketingmanager en brand marketeer. Samen met de werf- en losse verkoop marketeers, redactie en sales afdeling zetten we marketingacties op en ontwikkelen we nieuwe extensies om onze merken mee uit te breiden. We vinden het belangrijk dat je een ondernemende en proactieve houding hebt, initiatief durft te nemen, een goed gevoel voor humor hebt en van gezelligheid houdt!

Dit neem je mee
Om je werk goed en met veel plezier uit te voeren, is het belangrijk dat je beschikt over:

 • Marketing/commercieel gerichte opleiding (HBO of MBO)
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als schrift, omdat je een schakel bent tussen veel verschillende afdelingen en commerciële artikelen gaat schrijven;
 • Affiniteit met de doelgroep 8 t/m 19 jaar;
 • Organisatie skills, omdat je veel diverse werkzaamheden met deadlines gaat uitvoeren;
 • Interesse in de nieuwste trends op het gebied van tijdschriften, media en retail, zodat je goede commerciële samenwerkingen kunt opzetten en een bijdrage kunt leveren aan merchandise ontwikkeling en nieuwe marketingplannen.

Uiteraard worden de werkzaamheden aangepast aan het niveau van je opleiding.

En dit mag je van ons verwachten
Hard werken wordt beloond! Je krijgt elke maand een stagevergoeding (voor HBO geldt 350 euro en voor MBO 300 euro, plus een vergoeding van 15 euro per maand voor eventuele zakelijke belkosten). We vinden het belangrijk dat je na je stage kunt zeggen dat je écht wat hebt geleerd. Je mag dus van ons verwachten dat we je een leuke uitdaging bieden. Samen met je stagebegeleider ga je daarom kijken naar persoonlijke leerdoelen en wensen. Maar hoe dan ook ga je kennismaken met veel verschillende aspecten van het vak en heel veel leuke mensen ontmoeten!

Daarnaast heb je bij de Academy de mogelijkheid om verschillende soorten trainingen en workshops te volgen. Vanzelfsprekend bieden we je ook de ruimte om je stageopdrachten uit te voeren, maar bovenal: we beloven je naast een toffe werkplek een heel fijne werksfeer! 

Solliciteren?
Solliciteren kan door jouw motivatie en cv te mailen naar lisette.gerritse@dpgmediamagazines.nl. Heb je vragen over de stage? Neem dan telefonisch contact op met Lisette Gerritse, via 06 – 27420308.

 Dit zegt men over het stagelopen bij DPG Media
“Een prettige werkomgeving en -sfeer. Het vertrouwen dat je krijgt als stagiair is heel fijn. Na mijn stage ben ik nog een tijdje met veel plezier blijven werken.” – Floortje

“Ik kreeg de kans om heel veel te leren en te doen in een gezellige en flexibele omgeving.“ – Abby

Stage lopen bij DPG Media
Stagelopen bij DPG Media betekent niet alleen dat je de door jou geleerde theorie in de praktijk brengt door een bijdrage te leveren aan ons ambitieuze teams, ook ga je bij ons écht wat leren. Volg interessante workshops via de Academy, maar sla ook vooral de activiteiten van de stagecommunity (voor en door stagiairs) en vrijdagmiddagborrel niet over! Een aanvulling ben je zeker, want jouw creatieve en frisse blik worden erg gewaardeerd. Na je stage kan je zeggen dat je ook nog écht eens toffe dingen hebt bereikt. Zet dat maar op je cv!

Meer weten over het stagelopen bij DPG Media? Lees hier wat stagiaires zeggen over het stagelopen bij DPG Media.

Over DPG Media
DPG Media heeft met haar sterke merken een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche. Elke dag werken we met ontzettend veel plezier aan ons portfolio dat bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, Margriet, NU.nl, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica Magazine. Je wordt dus onderdeel van een groter geheel: met al onze merken bereiken we elke maand ruim 90% van de Nederlanders. Hoe tof is dat?

Meer weten over het stagelopen bji ons? Lees hier wat collega’s erover zeggen.

Redactie print & online | 36 uur | Stage

Laura - Redactie

Laura - Redactie

Waar houdt een Chef Entertainment en Tech zich mee bezig?...

Waarom DPG Media?

Waarom DPG Media?

Lees verder