• Medior / senior DevOps-Python developer

Vacature

Medior / senior DevOps-Python developer

IT | 40 uur | Vacature

Afdeling
NU.nl
Bedrijf
DPG Media
Locatie
Hoofddorp

NU.nl zoekt per direct een medior / senior DevOps-Python developer die bij kan dragen aan de doorontwikkeling van NU.nl. Als developer ben je onderdeel van het web-team dat verantwoordelijk is voor de backend-systemen en de infrastructuur. Het web-team is een van de teams van NU.nl die bijdragen aan het succesvol zijn en blijven van het grootste nieuwsmerk van Nederland.

Functie eisen:

  • Jij ziet software development als een ambacht en ziet de gebruikte technologie als slechts een aspect hiervan;
  • 3+ jaar ervaring in professioneel web development met technieken, waaronder Python;
  • Jij hebt bij voorkeur ervaring met AWS of andere vormen van cloud hosting;
  • Jij hebt met Kubernetes gewerkt in een professionele omgeving;
  • Ervaring met aspecten van software development zoals Git, Terraform, Ansible, datastores, Elastic Search, security, DevOps, Continuous Delivery, Jenkins, Scrum, etc. Je hoeft geen expert te zijn op deze gebieden, maar ervaring is een pre.

Wij bieden jou:

  • Een leuke, gemotiveerde en gezellige werkomgeving waar jouw werk dagelijks honderdduizenden mensen bereikt;
  • Salaris passend bij jouw ervaring;
  • Een persoonlijk keuzebudget van 9,6%, bestaand uit 8% vakantiegeld en 1,6% waarde van 4 vakantiedagen;
  • 40-urige werkweek (parttime is bespreekbaar);
  • Techdays, hackatons, opleidingsmogelijkheden.

Werken bij NU.nl

NU.nl is het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland. Maandelijks bereikt NU.nl 7 miljoen Nederlanders. Het team werkt elke dag intensief samen om NU.nl voor de consument te verbeteren. De verschillende afdelingen, waaronder redactie, marketing, IT en het productteam, dragen ieder een essentieel onderdeel bij aan de totaalervaring. Het NU.nl team is ambitieus en getalenteerd waarbij passie en plezier verankerd zitten in het DNA van NU.nl.

Onze ‘newsroom’ is een zeer open werkomgeving. De redactie, het productmanagementteam, sales en IT werken zij aan zij. Iedereen wordt aangemoedigd om zich uit te spreken, mee te denken en initiatief te tonen om de verschillende producten van NU.nl elke dag beter te maken. We houden de kwaliteit van ons werk dan ook goed in de gaten, zijn continu op zoek naar verbeteringen en kennis wordt nadrukkelijk gedeeld.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!
Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord deze graag via mark.van.dommelen@dpgmedia.nl of 06-83800059. Een WhatsApp bericht mag uiteraard ook.

Werken bij DPG Media
Kun jij werken terwijl miljoenen mensen met je meekijken? Bij DPG Media werk je voor merken die samen onze hele maatschappij bedienen. Van AD en de Volkskrant tot Autotrack en Tweakers, van Qmusic tot MyChannels, van Libelle tot Donald Duck, Tina en vtwonen. Dat betekent dat je een belangrijke bijdrage levert aan het maandelijks bereiken van ruim 90% van de Nederlanders. Ruim 90%, dat is bijna iedereen!

Onze impact is groot en daar pluk jij de vruchten van. Werken bij DPG Media betekent namelijk ook dat je veel ruimte hebt om je werk zo in te richten als jij wil. En je krijgt vrijheid om te werken aan je toekomst: vele kansen en mogelijkheden om jouw carrière niet alleen een boost te geven, maar ook super leuk te houden. Zo kan je deelnemen aan workshops of lezingen van de Academy en Summer Camp of activiteiten als pubquizzen of borrels. Jij zélf krijgt de regie, wij bieden je de kansen.

Meer weten over werken bij DPG Media? Lees hier wat collega’s zeggen over het werken bij DPG Media.

 

IT | 40 uur | Vacature

Afdeling
NU.nl
Bedrijf
DPG Media
Locatie
Hoofddorp
Dennis - IT

Dennis - IT

Waar houdt een Manager Data & Core services zich mee...

Waarom DPG Media?

Waarom DPG Media?

Lees verder