• Regionaal Accountmanager Brabant/Limburg

    Woonachtig in regio Eindhoven

Vacature

Regionaal Accountmanager Brabant/Limburg

Sales | 36 uur | Vacature

Afdeling
Field Sales
Bedrijf
Aldipress
Locatie
Utrecht

Voor de afdeling Field Sales van Aldipress B.V. zijn wij op zoek naar een Regionaal Accountmanager.

Ben jij: Ondernemend, klantgericht, heb je ervaring met inrichtingen en het door vertalen van cijfers naar nieuwe omzetkansen, dan zoeken wij jou!

Als Regionaal Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van een goede relatie met de top verkooppunten in je rayon van zowel het Food (o.a. Albert Heijn, Jumbo en alle Superunie leden) als het Non-food kanaal (o.a. Bruna, Primera en The Readshop).

Je geeft advies, ondersteunt, verkoopt acties, ontwikkelt en benut commerciële kansen. Je werkt zelfstandig en bent in staat om gestelde doelstellingen tijdig en juist te realiseren.

Dit neem je mee
Om je werk goed en met veel plezier uit te voeren, is het belangrijk dat je beschikt over:

  • MBO+ diploma in een commerciële, economische richting;
  • Meer dan 3 jaar ervaring in een buitendienst functie;
  • Cijfermatig kunnen werken en hieruit kansen signaleren;
  • Juiste uitvoering van administratieve werkzaamheden;
  • Woonachtig bent in (regio) Eindhoven.

Dit mag je van ons verwachten

We starten met een tijdelijk contract, zodat we aan elkaar kunnen wennen, met uitzicht op een vast contract. Een fulltime werkweek van 36 uur per week, mobiliteitsregeling met keuze uit leaseauto of vergoeding bij gebruik van eigen auto, laptop en iPad van de zaak, mobiele telefoon regeling, maandelijkse onkostenvergoeding en een maandsalaris conform salarisschaal Bakkenist J.

Daarbij komt dat je van ons mag verwachten dat je je werk, op basis van vertrouwen en goede afspraken kan uitvoeren én je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Werken bij Aldipress B.V.

Aldipress B.V. is een platte, informele en dynamische organisatie. We zijn al meer dan 50 jaar hét kenniscentrum op het gebied van Distributie en Trade marketing van tijdschriften, stripalbums, puzzels en agenda’s/kalenders bestemd voor de losse verkoop. Aldipress is partner voor uitgevers en retailers en draagt zorg voor het vinden van efficiënte oplossingen op het gebied van onder meer assortimentsmanagement, oplagebeheer, schappresentatie en promoties. Dit doen wij voor ruim 5.000 verkooppunten en meer dan 1.000 verschillende titels waaronder: Libelle, Margriet, Story, Quest, LINDA en Donald Duck.

Solliciteren en dan?

Als je bij ons solliciteert, dan mag je ervan uit gaan dat je binnen twee weken een schriftelijke reactie van ons ontvangt. De sollicitatieprocedure bestaat uit 3 stappen: een kennismakingsgesprek, een case presentatie en een eindgesprek.

We ontvangen graag je motivatiebrief en cv. Je kunt deze tot uiterlijk 16 oktober 2020 schriftelijk richten aan Bas Mars, Field Sales Manager Retail. E-mail: b.mars@aldipress.nl

Sollicitaties voorzien van een begeleidende motivatiebrief worden in behandeling genomen.

Sales | 36 uur | Vacature

Afdeling
Field Sales
Bedrijf
Aldipress
Locatie
Utrecht
Waarom DPG Media?

Waarom DPG Media?

Lees verder