• Senior business analyst – SAP ERP

Voor de IT-afdeling zijn wij op zoek naar een veelzijdige business analyst.

Ben jij leergierig, word je heel blij van het pakken van verantwoordelijkheden en sta jij te springen om een bijdrage te leveren aan de realisatie van de IT roadmap? Aldipress zit met smart te wachten op jouw komst!

In deze gecombineerde rol ben jij de spin in het web in de afstemming tussen business en IT. Dit brengt de volgende verantwoordelijkheden met zich mee:

 • Het onderhouden en realiseren van de IT roadmap;
 • Het behartigen van de Aldipress belangen tijdens strategische afstemming met DPG IT;
 • Je bent de kennishouder (functioneel) van de inrichting van het financiële systeem;
 • Het verzamelen van requirements en deze vastleggen in duidelijke user story’s;
 • Afstemmen van deze oplosrichtingen met onze architect.
 • Het coördineren van het realisatie- en test proces;
 • Ervoor zorgdragen dat de nieuwe functionaliteit soepel in de organisatie landt.

Naast bovenstaande ben je verantwoordelijk voor het managen van kleinere projecten en ben je dankzij jouw enthousiasme altijd bezig met het analyseren en optimaliseren van de werkprocessen. Ook het out of the box pro-actief nieuwe oplossingen aandragen, met uiteraard een positief effect op bijvoorbeeld de kostenreductie, omzet, beheersbaarheid, etc., past goed bij je.

Het team waarin je komt te werken bestaat uit drie functioneel beheerders, drie applicatie beheerders en een architect. Samen zorgen we voor het continue verbeteren en onderhouden van ons IT landschap. We vinden het belangrijk dat we in goede samenwerking resultaten behalen.

Dit neem je mee
Om je werk goed en met veel plezier uit te voeren, is het belangrijk dat je beschikt over:

 • HBO+ werk en denkniveau, bij voorkeur met een IT afstudeerrichting en minimaal 5 jaar relevante IT-werkervaring;
 • Ervaring met SAP FI-CO en bij voorkeur ook met SD en MM;
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen IT en kunt dit vertalen naar kansen voor Aldipress op het punt van versimpeling en beheersbaarheid;
 • Sterke aantoonbare analytische vaardigheden met een oog voor detail;
 • Ervaring met het aansturen van IT-leveranciers in een outsourcing omgeving.

Daarnaast bezit je over een agile mindset en ben je communicatief sterk te noemen. Erg wenselijk als je effectief kan communiceren met alle levels van de organisatie. Je collega’s worden blij van je als je stevig in je schoenen staat en een hands on mentaliteit laat zien.

En dit mag je van ons verwachten
We gaan ervan uit dat je nog heel lang met ons wil werken. We starten gebruikelijk met een contract voor 12 maanden, zo is er voldoende tijd om aan elkaar te wennen. Je mag rekenen op een salaris van € 3.288,- tot € 5.300,- op basis van 36 uur per week. Uiteraard krijg je een laptop en een aantrekkelijke mobiele telefoon regeling. Daarbij komt dat je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je werk in vrijheid uit te voeren, alles op basis van vertrouwen en goede afspraken.

Verder bieden we jou de mogelijkheden om technische innovaties op de voet te volgen, dit kan o.a. via events en congressen, maar ook middels de Tech Talks die op regelmatige basis vanuit DPG Media worden georganiseerd.

Werken bij Aldipress
Aldipress is een warme en informele organisatie waar kwaliteit voorop staat. In deze platte organisatie werken we nauw samen en hebben we focus op de details die het verschil maken. Kan jij je staande houden in een organisatie met 50 jaar ervaring in de distributie van tijdschriften, strips, romans en puzzels? Bij Aldipress leveren wij wekelijks ruim 1.000 titels bij 5.800 verkooppunten. Denk hierbij aan titels als Libelle, Margriet, Quest, Voetbal International, Donald Duck, LINDA. en Elle.

Aldipress is onderdeel van DPG Media, hierdoor werk je voor merken die samen onze hele maatschappij bedienen. Van AD en de Volkskrant tot Autotrack en Tweakers, van Qmusic tot MyChannels, van Libelle tot Donald Duck, Tina en vtwonen. Dat betekent dat je een belangrijke bijdrage levert aan het maandelijks bereiken van ruim 90% van de Nederlanders. Ruim 90%, dat is bijna iedereen!

Onze impact is groot en daar pluk jij de vruchten van. Werken bij Aldipress betekent namelijk ook dat je veel ruimte hebt om je werk zo in te richten als jij wil. En je krijgt vrijheid om te werken aan je toekomst: vele kansen en mogelijkheden om jouw carrière niet alleen een boost te geven, maar ook super leuk te houden.

Solliciteren? En dan?
Als je bij ons solliciteert, dan mag je ervan uit gaan dat je binnen twee weken een schriftelijke reactie van ons ontvangt. Solliciteren kan door jouw motivatie en cv, uiterlijk 15-11-2020, te mailen naar floris.deruijter@aldipress.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Floris de Ruijter, via 06 – 46 38 78 40. Jouw sollicitatie wordt alleen met een begeleidende motivatie in behandeling genomen.

 

Vacature

Senior business analyst – SAP ERP

IT | uur | Vacature

Afdeling
Online
Bedrijf
DPG Media
Locatie
Hoofddorp

IT | uur | Vacature

Afdeling
Online
Bedrijf
DPG Media
Locatie
Hoofddorp
Dennis - IT

Dennis - IT

Waar houdt een Manager Data & Core services zich mee...

Waarom DPG Media?

Waarom DPG Media?

Lees verder