• Stagiair(e) redactie bij VIVA

Stage

Stagiair(e) redactie bij VIVA

Redactie print & online | 40 uur | Stage

Voor VIVA zijn wij vanaf september (of eerder in overleg) op zoek naar een redactiestagiair(e). Ben jij die enthousiaste, nieuwsgierige, stressbestendige student die een HBO- of WO opleiding volgt op het gebied van media, communicatie en/of journalistiek? Die overloopt van de creatieve ideeën, goed kan schrijven, samenwerken én organiseren? En bovendien is behept met een bovengemiddelde interesse in actualiteit, liefde, seks en psyche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als redactie stagiair(e) zul je deel uitmaken van een jong, sprankelend team. Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit artikelen schrijven, (korte) interviews afnemen, research doen en assisteren bij de invulling van vaste rubrieken. Ook is er volop ruimte voor het ontplooien van eigen initiatieven. Uiteraard worden de werkzaamheden aangepast aan de wensen van je opleiding en je niveau (HBO of WO).

Wat bieden wij?

  • Een leerzame fulltime stage (40 uur) van minimaal vijf maanden;
  • Je krijgt elke maand een stagevergoeding van 350 euro (plus een vergoeding van 15 euro per maand voor eventuele zakelijke belkosten.

Interesse?
Heb jij zin om als stagiair(e) bij ons aan de slag te gaan. Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar chef redacteur Hanneke Seesing (hanneke.seesing@dpgmediamagazines.nl).

Stage lopen bij DPG Media
Stagelopen bij DPG Media betekent niet alleen dat je de door jou geleerde theorie in de praktijk brengt door een bijdrage te leveren aan ons ambitieuze teams, ook ga je bij ons écht wat leren. Volg interessante workshops via de Academy, maar sla ook vooral de activiteiten van de stagecommunity (voor en door stagiairs) en vrijdagmiddagborrel niet over! Een aanvulling ben je zeker, want jouw creatieve en frisse blik worden erg gewaardeerd. Na je stage kan je zeggen dat je ook nog écht eens toffe dingen hebt bereikt. Zet dat maar op je cv!

Meer weten over het stagelopen bij DPG Media? Lees hier wat stagiaires zeggen over het stagelopen bij DPG Media.

Over DPG Media
DPG Media heeft met haar sterke merken een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche. Elke dag werken we met ontzettend veel plezier aan ons portfolio dat bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, Margriet, NU.nl, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica Magazine. Je wordt dus onderdeel van een groter geheel: met al onze merken bereiken we elke maand ruim 90% van de Nederlanders. Hoe tof is dat?

Redactie print & online | 40 uur | Stage

Laura - Redactie

Laura - Redactie

Waar houdt een Chef Entertainment en Tech zich mee bezig?...

Waarom DPG Media?

Waarom DPG Media?

Lees verder