• Stagiair(e) corporate communications

DPG Media is per september 2020 op zoek naar een gedreven stagiair(e) corporate communications (HBO/WO meewerkstage, 36 uur per week). Ben je fulltime beschikbaar voor minimaal 5 maanden? Wil jij graag de door jou geleerde lesstof in de praktijk brengen? Wil je interessante ervaring opdoen in een toffe organisatie met sterke merken? Reageer dan snel!

Stage

Stagiair(e) corporate communications

Marketing & Communicatie | 36 uur | Stage

Afdeling
Corporate communications
Bedrijf
DPG Media
Locatie
Hoofddorp

Hoe je stage er (ongeveer) uit komt te zien
Als stagiair(e) corporate communicatie lever je pro-actief een bijdrage aan diverse interne en externe communicatiewerkzaamheden. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan het versturen van persberichten, het opstellen en plaatsen van een intranetbericht, het schrijven en plaatsen van een artikel op de website, het uitdragen van advies richting merken en titels, het mede-organiseren van (medewerkers)bijeenkomsten en –trainingen/workshops of het beheren van de (social) mediakanalen van DPG Media. Maar het belangrijkste: we hopen je écht iets te leren, dus we staan open voor jouw wensen. Heb je een specifiek (verbeter)idee? We horen het heel graag!

Wat mag je van ons verwachten?
Hard werken wordt beloond! Je krijgt elke maand een stagevergoeding van 350 euro. En we vinden het belangrijk dat je na je stage kan zeggen dat je écht wat hebt geleerd. Je mag dus van ons verwachten dat we je een leuke uitdaging bieden. Samen met je stagebegeleider vanuit DPG Media ga je daarom kijken naar persoonlijke leerdoelen en wensen. Maar hoe dan ook ga je kennismaken met veel verschillende aspecten van het vak en heel veel leuke mensen ontmoeten!

Daarnaast heb je bij de Academy de mogelijkheid om verschillende soorten trainingen en workshops te volgen. Vanzelfsprekend bieden we je ook de ruimte om je stageopdrachten uit te voeren, maar bovenal: we beloven je naast een toffe werkplek een heel fijne werksfeer!

Wat verwachten we van jou?
Met jouw creatieve en frisse blik ben je een aanwinst voor de communicatie van DPG Media dat uiteindelijk meer dan 5.000 mensen moet bereiken en binden. Daarom wordt bij DPG Media het nemen van eigen initiatief erg gewaardeerd. We verwachten dus dat je leergierig en nieuwsgierig bent. We willen jou graag leren wat je écht graag wilt leren!

Verder ben je:

  • Een HBO/WO-student (bijvoorbeeld richting communicatie);
  • Communicatief erg vaardig (zowel Nederlands als Engels, zowel schriftelijk als mondeling), je durft te zeggen wat je denkt maar vindt een goede werkrelatie net zo belangrijk.
  • Een harde werker (no-nonsense), maar tussen de bedrijven door ook in voor een gezellig praatje of een goede grap.
  • Echt van plan er een daverend, leerzaam half jaar van te maken!

Wat medewerkers zeggen over DPG Media

“DPG Media is een nuchter bedrijf met het hart op de goede plek.” – Karin

“DPG Media biedt een prettige werkomgeving en -sfeer. Het vertrouwen dat DPG Media een stagiair geeft, is heel fijn. Na mijn stage ben ik nog een tijdje met veel plezier blijven werken.” – Floortje

“DPG Media geeft je de kans om heel veel te leren en te doen in een gezellige en flexibele omgeving“ – Abby

Procedure
Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie én cv naar sofie.derechterenvanhemert@dpgmediamagazines.nl. Wanneer je hebt gereageerd op deze vacature word je meegenomen in de procedure. Na de selectie nodigen we de meest geschikte (lees: enthousiaste) kandidaten uit om kennis te maken. We laten je altijd weten of je hierbij zit.

Stage lopen bij DPG Media
Stagelopen bij DPG Media betekent niet alleen dat je de door jou geleerde theorie in de praktijk brengt door een bijdrage te leveren aan ons ambitieuze teams, ook ga je bij ons écht wat leren. Volg interessante workshops via de Academy, maar sla ook vooral de activiteiten van de stagecommunity (voor en door stagiairs) en vrijdagmiddagborrel niet over! Een aanvulling ben je zeker, want jouw creatieve en frisse blik worden erg gewaardeerd. Na je stage kan je zeggen dat je ook nog écht eens toffe dingen hebt bereikt. Zet dat maar op je cv!

Meer weten over het stagelopen bij DPG Media? Lees hier wat stagiaires zeggen over het stagelopen bij DPG Media.

Over DPG Media
DPG Media heeft met haar sterke merken een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche. Elke dag werken we met ontzettend veel plezier aan ons portfolio dat bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, Margriet, NU.nl, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica Magazine. Je wordt dus onderdeel van een groter geheel: met al onze merken bereiken we elke maand ruim 90% van de Nederlanders. Hoe tof is dat?

 

Marketing & Communicatie | 36 uur | Stage

Afdeling
Corporate communications
Bedrijf
DPG Media
Locatie
Hoofddorp
Elzemieke - Marketing & communicatie

Elzemieke - Marketing & communicatie

Waar houdt de afdeling B2B marketing zich mee bezig? We...

Waarom DPG Media?

Waarom DPG Media?

Lees verder