Regionaal Accountmanager Brabant/Limburg

Voor de afdeling Field Sales van Aldipress B.V. zijn wij op zoek naar een Regionaal Accountmanager.

Ben jij: Ondernemend, klantgericht, heb je ervaring met inrichtingen en het door vertalen van cijfers naar nieuwe omzetkansen, dan zoeken wij jou!

Als Regionaal Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van een goede relatie met de top verkooppunten in je rayon van zowel het Food (o.a. Albert Heijn, Jumbo en alle Superunie leden) als het Non-food kanaal (o.a. Bruna, Primera en The Readshop).

Je geeft advies, ondersteunt, verkoopt acties, ontwikkelt en benut commerciële kansen. Je werkt zelfstandig en bent in staat om gestelde doelstellingen tijdig en juist te realiseren.

Dit neem je mee
Om je werk goed en met veel plezier uit te voeren, is het belangrijk dat je beschikt over:

 • MBO+ diploma in een commerciële, economische richting;
 • Meer dan 3 jaar ervaring in een buitendienst functie;
 • Cijfermatig kunnen werken en hieruit kansen signaleren;
 • Juiste uitvoering van administratieve werkzaamheden;
 • Woonachtig bent in (regio) Eindhoven.

Dit mag je van ons verwachten

We starten met een tijdelijk contract, zodat we aan elkaar kunnen wennen, met uitzicht op een vast contract. Een fulltime werkweek van 36 uur per week, mobiliteitsregeling met keuze uit leaseauto of vergoeding bij gebruik van eigen auto, laptop en iPad van de zaak, mobiele telefoon regeling, maandelijkse onkostenvergoeding en een maandsalaris conform salarisschaal Bakkenist J.

Daarbij komt dat je van ons mag verwachten dat je je werk, op basis van vertrouwen en goede afspraken kan uitvoeren én je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Werken bij Aldipress B.V.

Aldipress B.V. is een platte, informele en dynamische organisatie. We zijn al meer dan 50 jaar hét kenniscentrum op het gebied van Distributie en Trade marketing van tijdschriften, stripalbums, puzzels en agenda’s/kalenders bestemd voor de losse verkoop. Aldipress is partner voor uitgevers en retailers en draagt zorg voor het vinden van efficiënte oplossingen op het gebied van onder meer assortimentsmanagement, oplagebeheer, schappresentatie en promoties. Dit doen wij voor ruim 5.000 verkooppunten en meer dan 1.000 verschillende titels waaronder: Libelle, Margriet, Story, Quest, LINDA en Donald Duck.

Solliciteren en dan?

Als je bij ons solliciteert, dan mag je ervan uit gaan dat je binnen twee weken een schriftelijke reactie van ons ontvangt. De sollicitatieprocedure bestaat uit 3 stappen: een kennismakingsgesprek, een case presentatie en een eindgesprek.

We ontvangen graag je motivatiebrief en cv. Je kunt deze tot uiterlijk 16 oktober 2020 schriftelijk richten aan Bas Mars, Field Sales Manager Retail. E-mail: b.mars@aldipress.nl

Sollicitaties voorzien van een begeleidende motivatiebrief worden in behandeling genomen.

Flexibele bijbaan als commercieel medewerker

Ben je op zoek naar een bijbaan of avondwerk voor zo’n 12 uur per week, die goed valt te combineren met bijvoorbeeld een studie of kinderen? Lees dan snel verder!

Voor de afdeling Customer Sales & Service bij DPG Media in Hoofddorp zijn we op zoek naar een flexibele commerciële medewerker in de functie van Customer Sales en Services medewerker

Het profiel

De commercieel medewerker binnendienst op de afdeling Customer Sales en Service is verantwoordelijk voor het servicen van onze klanten én het commercieel benutten van het klantcontactmoment door het pro-actief doen van cross- en upsell aanbiedingen en het behouden van klanten die willen opzeggen. Wij zijn op zoek naar échte sales & service toppers die een passie hebben voor de klant en uit ieder gesprek het beste willen halen voor DPG Media. Functie-eisen medewerker Customer Sales & Service:

 • Je hebt een passie voor klanten.
 • Je bent salesgericht
 • Resultaatgericht
 • Je bent gewend om met targets te werken
 • Ervaring op een callcenter is gewenst
 • MBO+ niveau
 • Gevoel voor mensen en uitstekende contactuele eigenschappen
 • Gedrevenheid om kwaliteit van klantcontact continu te verbeteren
 • Goede computervaardigheden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschrift)
 • Punctueel in het op tijd komen en gemaakte afspraken nakomen
 • Je hebt een positieve levensinstelling en draagt dit ook uit
 • Door je passie voor klanten en je salesgerichte instelling weet je onze abonnees te verblijden met onze tijdschriften. Wij werken met een bonussysteem. Voor iedere verkoop, krijg je een bonus. Zo kan je jouw eigen salaris met 500 tot 1.000 euro bruto per maand extra omhoog brengen.

Aanbod
Het betreft een functie voor minimaal 12 uur per week. Bij deze functie kun je zelf je beschikbaarheid bepalen en meer werken als je dat wilt. De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21:00 uur. Wij zijn op zoek naar collega’s die écht contact maken! Snel en onvoorwaardelijk helpen. Telkens willen verrassen en waarde toevoegen. Ben jij de commerciële salestopper waar wij naar op zoek zijn? Aarzel dan niet en reageer!

Werken bij DPG Media
Kun jij werken terwijl miljoenen mensen met je meekijken? Bij DPG Media werk je voor merken die samen onze hele maatschappij bedienen. Van AD en de Volkskrant tot Autotrack en Tweakers, van Qmusic tot MyChannels, van Libelle tot Donald Duck, Tina en vtwonen. Dat betekent dat je een belangrijke bijdrage levert aan het maandelijks bereiken van ruim 90% van de Nederlanders. Ruim 90%, dat is bijna iedereen!

Onze impact is groot en daar pluk jij de vruchten van. Werken bij DPG Media betekent namelijk ook dat je veel ruimte hebt om je werk zo in te richten als jij wil. En je krijgt vrijheid om te werken aan je toekomst: vele kansen en mogelijkheden om jouw carrière niet alleen een boost te geven, maar ook super leuk te houden. Zo kan je deelnemen aan workshops of lezingen van de Academy en Summer Camp of activiteiten als pubquizzen of borrels. Jij zélf krijgt de regie, wij bieden je de kansen.

Meer weten over werken bij DPG Media? Lees hier wat collega’s zeggen over het werken bij DPG Media.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan zien we jouw cv en motivatie graag tegemoet. Mail naar: vacatures-customerservices.nl@dpgmediamagazines.nl.