21 februari 2014

John Martin start 1 maart 2014 als CEO van Sanoma Learning

Per 1 maart 2014 start John Martin als CEO van Sanoma Learning. Op 31 oktober 2013 heeft Sanoma bekendgemaakt dat hij Jacques Eijkens, de huidige CEO van Sanoma Learning, in het eerste kwartaal van 2014 zal opvolgen. Jacques Eijkens blijft werkzaam bij Sanoma Learning en gaat John Martin ondersteunen bij het doorvoeren van de reorganisatiestrategie van het bedrijf.

John Martin, tot 2011 werkzaam bij Sanoma Learning en de afgelopen maanden als interim-CEO verantwoordelijk voor het opstarten van Sanoma Digital, zegt: ‘Ik zie ernaar uit mijn voormalige collega’s weer terug te zien en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de activiteiten van Sanoma Learning. Nu we Sanoma Digital hebben opgezet is onze 100 procent digitale organisatie klaar voor de volgende fase, met een nieuwe CEO.’

Voor Sanoma Digital wordt een nieuwe CEO aangetrokken. Dit proces verloopt voorspoedig. Intussen is Sander ten Dam aangesteld als interim-CEO Sanoma Digital, tot er een permanente CEO benoemd is. Sander ten Dam is momenteel COO van Sanoma Digital in Nederland en verantwoordelijk voor het lead generation-portfolio van Sanoma, met merken als Kieskeurig.nl en Startpagina. Als interim-CEO rapporteert hij direct aan Harri-Pekka Kaukonen, President en CEO van de Sanoma Group.