https://www.youtube.com/watch?v=zVsRtLfCnTw

9 oktober 2014

Is jouw bedrijf al ingeschreven voor de Work4Women Award?

Margriet en Work4Women reiken voor de 3e keer de felbegeerde Work4Women Award uit. Welk bedrijf volgt Philips Consumer Lifestyle, winnaar 2013, op als winnaar? Een deskundige jury buigt zich over de aanmeldingen. Het winnende bedrijf ontvangt naast de eer en de prachtige Award maar liefst 25.000 euro aan mediawaarde bij Margriet.

Work4Women Award

De Work4Women Award wordt uitgereikt aan die organisatie die een uitzonderlijke prestatie neer heeft gezet met betrekking tot het bevorderen van de arbeidsparticipatie van vrouwen. In de breedste zin van het woord: drempelverlagend, faciliterend, nieuwe mogelijkheden biedend aan vrouwen, dankzij een innovatief en creatief beleid.

Inschrijving Work4Women Award

Welk bedrijf volgt Philips Consumer Lifestyle (winnaar 2013) op als winnaar? Een deskundige jury buigt zich vol enthousiasme over de aanmeldingen. Zit jouw bedrijf daar al bij? Het winnende bedrijf ontvangt naast de eer en een prachtige Award maar liefst 25.000 euro aan mediawaarde bij Margriet (print, online, social).
 
De inschrijving is geopend tot uiterlijk 26 oktober 2014, dus meld je snel aan! 

Jury Work4Women Award

  • Annemarie van Gaal, Zakenvrouw, ondernemer
  • Ingrid Vrieling, Directeur Work4Women
  • Leontine van den Bos, Hoofdredacteur Margriet
  • Karin Straus, Tweede Kamerlid VVD
  • Stefan Verhoeven, Directeur Consumer Lifestyle Philips, winnaar 2013

Feestelijke Award uitreiking

Uit drie genomineerde kandidaten wordt op 17 november 2014 het winnende bedrijf bekendgemaakt tijdens de feestelijke Award uitreiking tijdens de Margriet Winter Fair in Utrecht. De genomineerden worden van tevoren op de hoogte gesteld.
 Over Work4Women

Work4Women is een gezamenlijk initiatief van Margriet en Tempo-Team. Zie www.work4women.nl