10 november 2016

Joy van BeautyNezz gasthoofdredacteur van Tina

Tina en de jonge vlogger Joy, van het populaire YouTube kanaal BeautyNezz, hebben de handen ineen geslagen en zijn een samenwerking aangegaan. Vandaag verschijnt er een speciale Tina met Joy als jongste gasthoofdredacteur ooit in Nederland.

Joy was twee jaar geleden als twaalfjarig meisje één van de jongste pioniers op het gebied van YouTube. En nu, twee jaar later, is zij de jongste gasthoofdredacteur van een landelijk magazine ooit. Iets om trots op te zijn, vindt ook Joy: “Nog niet zo lang geleden las ik zelf altijd Tina en nu kon ik mee bepalen wie er geïnterviewd moest worden en wat er op de poster komt. Gaaf!”

In 2014 startte Joy haar eigen YouTube kanaal: BeautyNezz. Inmiddels bereikt zij bijna een half miljoen volgers met in totaal meer dan 118 miljoen views op YouTube. Tina, het grootste meidenmerk van Nederland,  is met bijna 20.000 abonnees het grootste Nederlandse meiden tijdschrift op YouTube. Op de Tina-dag maken vloggers sinds twee jaar deel uit van het programma. De Meet & Greets met Joy waren op de laatste Tina-dag  binnen een mum van tijd volgeboekt en honderden fans schaarden zich rondom de glazen YouCube waarin Joy te bewonderen was. Om de match tussen Tina én BeautyNezz te vieren is Joy deze week gasthoofdredacteur van Tina.

De BeautyNezz-Tina is een bijzondere Tina. Joy heeft  de leukste shopitems in haar stijl geselecteerd, laat je kennismaken met haar besties én je komt alles te weten over haar favoriete showbizz-sterren! Uiteraard speelt Joy een rol in de populaire strips Tina en Suus & Sas. Ook online kunnen Tina-lezeressen genieten van de populaire vlogger. Met op YouTube een exclusief interview met Joy, op Instagram behind the scenes foto’s en ook Tina.nl staat geheel in het teken van Joy.

Tina met Joy als gasthoofdredacteur ligt vanaf vandaag in de winkel.