26 september 2016

Jubileumeditie Tina-dag breekt bezoekersrecord

De 25ste editie van de Tina-dag was afgelopen weekend een daverend succes. Het grootste meidenfeest van Nederland trok een recordaantal van 26.000 bezoekers verspreid over het weekend en vond plaats op Attractiepark Duinrell, Wassenaar.

De feestelijke jubileumeditie werd zaterdag onder grote belangstelling geopend door Isa Hoes, Buddy Vedder en Stijn Fransen. Onder het oog van honderden Tina-fans én Tina-dag moeders van het eerste uur openden zij de poorten tot het meest roze festival voor meiden. De line-up van deze 25ste editie was spectaculair met optredens van onder anderen Douwe Bob, Ronnie Flex, The Voice of Holland winnares Maan en boyband B-Brave. Nieuw dit jaar waren de glazen YouCubes. Hierin konden de meiden hun favoriete YouTubers ontmoeten waaronder Rutger (Furtjuh), Joy (BeautyNezz) en Teske.

In Tina’s DIY-plaza was het een drukte van belang bij onder andere de populaire workshops tasjes pimpen, dansen en disco-ijsjes knutselen. Uiteraard werd er op de Tina-dag ook volop geshopt in de meer dan vijftig shoptentjes verspreid over het park. Vanzelfsprekend konden de meiden en hun moeders ook genieten van alle Duinrell-attracties.

Swingen en zingen

Dit jaar werd Attractiepark Duinrell omgetoverd tot een groot fluorescerend discofeest. Een speciale rollerskatebaan en silent disco mochten niet ontbreken aan dit swingende thema. Workshops rondom de app musical.ly, de nieuwste tienerhype, sloten daar ook naadloos op aan. Bekende ‘Musers’ gaven bezoekers tips hoe ze het beste een musical.ly filmpje kunnen opnemen.