18 november 2016

Karin Bloemen opent 7 daagse Margriet Winter Festival

In een tot winterstad omgetoverde Jaarbeurs Utrecht heeft Karin Bloemen en hoofdredacteur Leontine van den Bos zojuist op spectaculaire wijze Margriet Winter Festival geopend. De 16e editie is extra bijzonder vanwege een nieuwe naam (van Fair naar Festival) en nog uitgebreider programma. Zo staan vandaag nog grote artiesten en auteurs als Jeroen van der Boom, Meike van der Veer, Herman Koch en Thom Hoffman op het podium, maar ook zijn er intieme huiskamerconcerten van singer-songwriters.

De komende zes dagen worden bezoekers getrakteerd op een afwisselend programma

in de gezellige sfeer van een festival. Met optredens van bekende artiesten als Ruth Jacott (maandag), Van Dik Hout (dinsdag), 3JS (donderdag) en grote auteurs als Griet Op de Beeck (zondag), Ronald Giphart (dinsdag) prinses Laurentien (woensdag), Dirk Zeelenberg (donderdag) en vele anderen. Maar ook optredens van singer-songwriters, dansers, aanstormend cabaret talent en Margriet-columnisten. Plus elke dag talloze workshops in feestelijke tentjes – van ‘teken je eigen landschap met het Rijksmuseum’ of ‘welke kleur en kleding passen bij jou’ tot ‘versier je eigen chocoladehart’.

Shoppen & proeven

Bezoekers kunnen shoppen in de gezellige modestraatjes, kookdemonstraties en modeshows bijwonen, kennismaken met musea én met een kunstwerk naar huis gaan, lekkere gerechten proeven, inspiratie opdoen voor hun huis & tuin en cadeautjes kopen op de kerstmarkt.

Kortom: een bruisend festival in een feestelijke, overdekte wintersetting!

Margriet Winter Festival is nog tot en met donderdag 24 november te bezoeken in Jaarbeurs Utrecht. Voor meer informatie: margrietwinterfestival.nl.