7 november 2019

Kek Mama TV feestelijk gelanceerd

Kek Mama, de #1 glossy voor moeders, breidt uit. In aanwezigheid van Kim Kötter, Kirsten Schilder, Tanja Jess en veel andere influencers, is woensdagavond Kek Mama TV groots gelanceerd in restaurant Mama Kelly.

Vloggers
Op het nieuwe online videoplatform verschijnen vijf dagen per week nieuwe video’s. Zo geeft presentatrice en influencer Kim Kötter een exclusief inkijkje in haar wereld. Ze vlogt wekelijks over haar leven met haar man, zanger Jaap Reesema, en hun zoons Muck (3) en Youp (1). Ook Kek Mama’s Mariette Middelbeek, Lisa van Hal en Eline Olde Kalter laten hun leven als hardwerkende moeders zien in vlogs.

Formats
Daarnaast geeft hoofdredacteur Helene van Santen (opvoed)advies in de wekelijkse rubriek ‘Helene Helpt’. En de redactie gaat alles van producten tot pretparken en van schoenen tot vakantiebestemmingen testen in de rubrieken ‘Tried & Tested’ en ‘Eropuit’.

Compleet crossmediaal plaatje
“Ik ben verheugd met de geboorte van ons nieuwe kindje”, aldus hoofdredacteur Helene van Santen. “Met de komst van Kek Mama TV is het crossmediale plaatje van Kek Mama compleet”.

Kek Mama TV vind je op kekmama.nl/tv.

Over Kek Mama TV
Kek Mama TV is het nieuwe online videokanaal van Kek Mama, de #1 glossy voor moeders. Vanaf 7 november zullen er vijf dagen per week nieuwe video’s verschijnen. Zo geeft hoofdredacteur Helene van Santen (opvoed)advies in haar wekelijkse rubriek ‘Helene helpt’, kunnen de lezers meekijken in de levens van mamavloggers Eline, Lisa en Mariëtte en zal de redactie alles van producten tot pretparken en van schoenen tot vakantiebestemmingen testen in de rubrieken ‘Tried&Tested’ en ‘Eropuit’. Kek Mama TV vind je op KekMama.nl/tv.

Over Kek Mama
Kek Mama is de #1 glossy voor moeders met kinderen tussen 0 en 12 jaar. Kek Mama is een momentje voor jezelf: met eerlijke verhalen, persoonlijke interviews, herkenbare columns, mooie foto’s én video’s. Naast het magazine zijn er de website KekMama.nl, de online nieuwsbrief en de social media-accounts op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en Pinterest. Kek Mama heeft een bereik van 431.000 (NOM Mediamerken 2019-III). Kekmama.nl trekt maandelijks ruim 561.000 unieke bezoekers, die 3,6 miljoen pageviews genereren (NOBO september 2019).