13 december 2015

Kieskeurig.nl lanceert Video Review App om producten te beoordelen

Vergelijkingswebsite Kieskeurig.nl heeft deze week een nieuwe mobiele app gelanceerd; de zogeheten Video Review App. Deze gratis applicatie maakt het voor consumenten mogelijk om productreviews te filmen in plaats van te schrijven. Kieskeurig.nl is hiermee de eerste vergelijkingssite die gebruik maakt van de smartphone camera bij het simpel en snel beoordelen van producten.

Tegemoetkomen aan vraag naar betrouwbare reviews

Momenteel staan er meer dan 1 miljoen geschreven reviews over uiteenlopende producten online. De verwachting is dat de Video Review App het totaal aantal beoordelingen laat groeien, maar ook zeker de betrouwbaarheid in productreviews vergroot. Janneke ten Dam, marketing manager bij Kieskeurig.nl: “Consumenten hechten steeds meer waarde aan betrouwbare, goed gemotiveerde reviews. Reviews zijn een extra hulpmiddel voor consumenten bij het nemen van een weloverwogen (online) aankoopbeslissing. Met de video reviews komen wij tegemoet aan de vraag van consumenten om kwalitatieve, betrouwbare reviews te leveren. De consument ziet en hoort immers hoe het product wordt beoordeeld.”

Gebruiksvriendelijke app

Met de Video Review App worden reviews zowel in de app, op YouTube als op Kieskeurig.nl geplaatst. Het opnemen van een review werkt zeer eenvoudig. De gebruiker bepaalt zelf welke eigenschappen van het product besproken worden en neemt deze vervolgens in losse scènes op. Iedere ingezonden videoreview wordt door Kieskeurig.nl getoetst aan de hand van een aantal kwaliteitseisen zodat bezoekers altijd betrouwbare beoordelingen te zien krijgen.

De Kieskeurig.nl Video Review App is vanaf nu te downloaden in de Play Store (Android) en App Store (iOS).

Advertentiemogelijkheden Kieskeurig.nl

Wil je meer informatie over de advertentiemogelijkheden bij Kieskeurig.nl? Neem dan contact op met ons salesteam, 088 556 7777 of sales.nl@sanoma.com.