7 november 2012

Kim van Kooten gasthoofdredacteur Margriet

In de week voordat haar nieuwe film Alles is Familie in première gaat, is Kim van Kooten gasthoofdredacteur van Margriet. In ‘haar’ nummer komt alles aan bod waar Kim, naar eigen zeggen, ‘gelukkig van wordt’. Lezeressen van Margriet kunnen kaartjes winnen voor de voorpremière.

Vriendin Nadja Hüpscher interviewt Kim, ze gunt de lezers een unieke blik in haar fotoalbum, Margriet is een weekend mee met haar vriendengroep en Kim laat zien wat haar favoriete modebasics zijn.Verder interviews met Carice van Houten, Thijs Römer, Martine Bijl, Chris Zegers en de rest van de cast van Alles is Familie. Ook zijn er kaartjes te winnen voor de speciale voorpremière van deze film.

Bijzondere uitspraken van Kim in deze Margriet:
* ‘Jacob heeft mij op m’n slechtst en ongelukkigst gezien toen ik ziek was. En hij bleef. Ik heb een bewijs gekregen van zijn trouw’
*‘Geluk kun je niet helemaal sturen, maar wel een beetje. Door je bewust te zijn van wat je gelukkig maakt en wat ongelukkig. Door daar alert op te zijn’
*‘Ik voel me heel goed bij mannenhumor, kan daarin behoorlijk plat zijn’
*‘Als mijn dochtertje huilt maak ik troostende geluiden, die ik sinds kort herken als de geluiden die mijn moeder vroeger ook maakte. Ik neurie zacht, brommend en a-melodisch in haar nek. Het werkt, het troost, ik ben mijn moeder’

Margriet 46 met Kim van Kooten als gasthoofdredacteur ligt vanaf vrijdag 9 november in de winkel.