Ben je tevreden over onze klantenservice?

Onze klantenservice doet er alles aan om je snel en goed te helpen. Onze cijfers tonen aan dat 83% van onze klanten tevreden of zeer tevreden is over het contact met onze klantenservice. Wat vind je van de kwaliteit van onze service? Dat horen wij graag van jou.

Geef jouw feedback!

We zijn continu bezig onze klantenservice – via e-mail, post en telefoon – nóg verder te verbeteren. We meten de tevredenheid van onze klanten via een vragenlijst die we per e-mail versturen. We organiseren daarnaast ook klantenpanels.

In één keer goed

Natuurlijk willen we jou in één keer goed helpen met jouw vraag. De laatste maandcijfers tonen aan dat we bijna 93% van onze klanten in één keer konden helpen. Naast de goede kwaliteit van de service vinden we ook de snelheid waarmee we je helpen heel belangrijk. Ook als het druk is willen we iedereen toch snel te woord staan. Per maand voeren we bijna 70.000 telefoongesprekken met klanten. Van deze binnenkomende telefoongesprekken beantwoordden we 86% binnen 60 seconden.

Wanneer is de klantenservice bereikbaar?

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur. Op sommige momenten zijn we beter bereikbaar dan op andere momenten. Op maandagochtend en vrijdagochtend is het meestal druk met binnenkomende telefoongesprekken.

Wat kost bellen met de klantenservice?

De kosten voor het bellen met ons 088-nummer verschillen per telefonieprovider. Kijk voor het tarief op de website van je telefonieprovider. Je betaalt maximaal het nationale tarief.

DPG Media is aangesloten bij de Klantenservice Federatie. Vanuit de Klantenservice Federatie is een convenant opgesteld waaraan DPG Media zich verbindt door inzicht te geven in bovenstaande gegevens.