http://media.zie.nl/e/?v=oidz0c8fn45o&ads=false&&sanoma_poster_url=http%3A%2F%2Fmedia.zie.nl%2Fm%2Foidz0c8fn45o_m.jpg

2 september 2015

Kom in contact met de fans van Ariadne at Home

Ariadne at Home bundelt graag haar krachten met adverteerders, bijvoorbeeld via de uitgaansrubriek Ariadne at Home op Zondag. Een paar keer per jaar wordt deze rubriek exclusief aan één adverteerder gekoppeld, gevolgd door een evenement. Recent werd Ariadne at Home live gehouden in de showroom van Mandemakers keukens in Kaatsheuvel.

Speciaal voor de fans van Ariadne at Home stelde partner Mandemakers zijn showroom open, waar de redactie stylingideeën voor de keuken en verschillende praktische oplossingen liet zien aan de hand van voorbeelden en demonstraties. In de showroom waren ook twee Ariadne at Home keukens te zien. Bekijk voor de gehele middag de video onderaan dit artikel.

Wonen met een warm hart

Vorig jaar maakt Ariadne at Home een vernieuwde start met 5 nieuwe stijlen, nieuwe rubrieken, meer binnenkijken, een ander logo en nieuw coverconcept onder het motto: Wonen met een warm hart. Deze nieuwe koers blijkt succesvol. Trouwe abonnees omarmen de nieuwe look&feel en elke maand ontdekken meer vrouwen Ariadne at Home. Er is een stijgende lijn in zowel de abonnementstand als die van de losse verkoop.

Maatwerk

Ariadne at Home heeft een intensieve en goede wisselwerking met haar fans. Er worden oproepen gedaan waar de lezers spontaan en direct antwoord op geven. Betrokkenheid  wordt gecreëerd, onder andere door de voorkeur voor de vijf landelijke stijlen van Ariadne at Home te testen. En de redactie organiseert evenementen. Elk nummer is anders door thema’s en elke maand zijn er cadeautjes, beschikbaar gesteld door merken of winkels. Een staaltje maatwerk.

Maatwerk is ook het vertrekpunt in de licenties die Ariadne at Home koestert en in de branding mogelijkheden die ontwikkeld worden. Het magazine werkt vanuit de gedachte 1 + 1 = 3 actief samen met haar adverteerders en is in voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw merk met Ariadne at Home? Neem dan contact op met Petra van der Putten, petra.vanderputten@sanoma.com.

Video Ariadne at Home live