12 juli 2013

Kom naar Libelle Academy Live!

Op zaterdag 28 en zondag 29 september vindt voor de tweede keer Libelle Academy Live plaats, twee dagen seminars, workshops en kraampjes die erop zijn gericht je een mooier mens te maken, van binnen én buiten. Schrijf je nú in, profiteer van de aantrekkelijke vroegboekkorting en bespaar € 7,50 op een entreekaartje.

De locatie
De SS Rotterdam is het grootste passagiersschip ooit in Nederland gebouwd en was het paradepaardje van de Holland-Amerika-Lijn. Het schip straalt grandeur uit en ademt de sfeer van de jaren vijftig. Alleen de locatie is dus al een reden om naar Libelle Academy Live te komen. De boot is in z’n geheel te bezichtigen. En de seminars, workshops en septembermarkt spelen zich af op verschillende verdiepingen.

Seminar van imagostylist Dyanne Beekman
Imagostylist Dyanne Beekman weet als geen ander dat kleding de vrouw maken. Haar styling-adviezen zijn zó praktisch dat je er meteen mee aan de slag kunt en wilt. In haar seminar op Libelle Academy Live richt ze zich op het probleem ‘een kast vol kleren maar toch niets om aan te trekken’. Een bekend verschijnsel waar we allemaal wel eens mee te maken hebben. Hoe combineer je je kleding en hoe zorg je ervoor dat je modisch blijft zonder ieder seizoen een andere garderobe te hoeven aanschaffen? Dyanne geeft styling-adviezen voor het leven!

Seminar van stress-goeroe Theo Compernolle
Hij gaf de Libelle-redactie ooit een onvergetelijke workshop over omgaan met stress. Sindsdien zijn we bij Libelle fan van stress-goeroe Theo Compernolle. En daarom hebben we hem gevraagd op Libelle Academy Live een seminar te geven over omgaan met stress. Met als motto ‘Leve de stress! (want écht… we kunnen niet zonder!) geeft Theo alle geheimen, misvattingen en inzichten over stress prijs. En ondertussen leert ie ons omgaan met alle prikkels en impulsen waaraan we gedurende de dag blootstaan.

Workshops
In totaal zijn er 20 workshops waaruit je  vooraf twee workshops selecteert die je wilt volgen. De workshops variëren van een fijne beauty-behandeling tot even lekker helemaal ontspannen. Ze hebben allemaal tot doel om van de bezoekers een mooier mens te maken, zowel van binnen als van buiten.

Workshop yoga-meester Johan Noorloos
Een van de workshops waaruit je kunt kiezen, is bijvoorbeeld ‘Het inzicht’ van Johan Noorloos. Menig BN-er zette onder de bezielende leiding van Johan Noorloos de eerste schreden op het yogapad. Maar Johan wil zichzelf en z’n leerlingen niet beperken tot de vierkante meter yogamat. In een inspirerende workshop deelt hij de vijf inzichten, die zijn wereld veranderden. Aan de hand van aansprekende oefeningen die zowel de stilte als het rumoer opzoeken, leert hij hoe je je dromen leert kennen en verwezenlijken en geeft hij handvatten om met je talenten aan de slag te gaan. Pas op: deze workshop kán levensveranderend zijn!

Septembermarkt
Nieuwe producten proberen, advies inwinnen over kleur of gewoon even lekker shoppen… op de septembermarkt kun je terecht voor de nieuwste trends en leukste cadeautjes. Verdeeld over het dek van de boot is de markt een sfeervol evenementje binnen Libelle Academy Live.

Hoe werkt het?
Wie een kaartje koopt voor een van de twee dagen Libelle Academy Live krijgt daarvoor het volgende:
1. Seminar van imagostylist Dyanne Beekman
2. Seminar van stress-goeroe Theo Compernolle
3. Twee vooraf zelfgekozen workshops
4. Onbeperkt toegang tot de septembermarkt met allerlei activiteiten
5. Consumptiebon voor koffie of thee

Kaartjes Libelle Academy Live

Voor de snelle beslissers kost een kaartje € 32,45. Zij krijgen € 7,50 vroegboekkorting, maar hoeven pas in augustus hun workshopkeuze door te geven. Wie na 31 juli 2013 kaarten bestelt betaalt € 39,95.

Bestel je toegangskaartje via libelleacademy.nl/live

Nieuws
Wekelijks komen er nieuwe workshops bij om uit te kiezen. Volg het laatste nieuws op www.libelleacademy.nl

 

Libelle Academy Live