3 oktober 2014

Kuldip Singh benoemd tot COO Sanoma Digital

Kuldip Singh (1973) is benoemd als Chief Operations Officer Sanoma Digital. Singh gaat alle pure-play digitale media-activiteiten in Nederland en alle gerelateerde internationale activiteiten leiden Hij rapporteert aan Arthur Hoffman, de CEO van Sanoma Digital, en start op maandag 6 oktober aanstaande.

Singh werkte voorheen voor G+J India (onderdeel van Bertelsmann), waar hij door middel van agressieve organische groei en overnames het mediabedrijf heeft opgebouwd met een grote focus op mobiel en digitaal. Voor G+J India werkte Singh als Strategy Director voor Sanoma Uitgevers van 2007 tot 2011. Eerder was hij ook Senior Manager bij Logica en Manager bij KPMG Management Consulting.

Arthur Hoffman, CEO van Sanoma Digital, licht toe: “Ik ben blij dat Kuldip ons team komt versterken. Zijn internationale ervaring, de focus op digitale media, en zijn kennis van het medialandschap en van Sanoma in het bijzonder zijn waardevol en zullen hem helpen een vliegende start te maken.”

“Ik zie er naar uit om verder te bouwen aan onze digitale merken samen met mijn ervaren collega’s, die ik al goed ken vanuit mijn vorige periode bij Sanoma. Met dit fundament voel ik me gesterkt om onze marktkansen ten volle te benutten,” besluit Singh.