2 september 2015

Laat jouw product testen tijdens de Margriet Winter Fair

Wat vindt de Margriet Winter Fair bezoeker van jouw product? Laat het  testen in de stand van hettestpanel.nl op de Margriet Winter Fair en deel de resultaten via onze media. Je hebt direct contact met je doelgroep en verzamelt waardevolle inzichten waarmee je relevante content kunt creëren.

Van live testpanel naar content

Tijdens de Margriet Winter Fair van 13 t/m 19 november 2015 kunnen bezoekers in de stand van hettestpanel.nl jouw product gedurende één dag testen. Het team van hettestpanel.nl deelt op de Margriet Winter Fair de producten uit, de bezoekers kunnen de producten testen en laten direct een review achter. Dit doen ze door middel van het invullen van de vragenlijst op de tablets die beschikbaar zijn op de stand. Na het testen ontvangen ze het product om mee te nemen of kun je een beursaanbieding doen die de testers tegen betaling kunnen aanschaffen.  Maar ook als jouw product een hoge waarde heeft of een langere testperiode nodig heeft, zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan dit unieke testpanel. Wij zorgen altijd voor een representatieve steekproef.

Ultieme combinatie

Ruim 70.000 vrouwen komen  naar de Margriet Winter Fair. Zij willen proeven, ruiken, proberen, testen en staan open voor informatie. Hettestpanel.nl is hét onderzoekspanel met ervaring in alle productcategorieën. Samen bieden deze merken je de unieke combinatie:

  • Het testen van jouw producten onder een gerichte doelgroep selectie, zonder verzendkosten of stand bemanning. Inrichting en bemanning van stand wordt geregeld door Sanoma.
  • Interactie met de doelgroep door middel van een vragenlijst bestaande uit 12 vragen die ter plekke door de tester wordt ingevuld*
  • De testresultaten worden binnen 48 uur in een rapportage middels een infographic opgeleverd*
  • Additionele mogelijkheden zoals extra branding op de stand, beursaanbiedingen en dialoogpanel.
  • Het is tevens mogelijk om (live) content te creëren middels video of fotografie.
  • Het is voor de bezoekster van de Margriet Winter Fair hét moment om zich te oriënteren, te laten inspireren en uiteraard te shoppen voor de aankomende decembermaand. 

*Van toepassing op producten die direct getest kunnen worden

Contact

Mis dit moment niet! Wij denken graag mee over een passende insteek voor jouw product.  Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met je accountmanager of via sales.nl@sanoma.com, 088 556 7777.