10 december 2014

Leco van Zadelhoff verlengt contract met Beau Monde

‘Never change a winning team’. Daarom is Beau Monde, hét glamourblad van Nederland, trots om te melden dat hun contract met dé beauty-specialist van Nederland, Leco van Zadelhoff, is verlengd.

Leco en Beau Monde zijn al sinds de oprichting van het magazine een perfecte match op zowel beauty, als creatief vlak. Leco: “Ik vind het fantastisch dat ik Nederland samen met Beau Monde van glamour mag blijven voorzien. Beauty zit in mijn DNA, ik vind het heerlijk om mijn passie in Beau Monde te mogen blijven uitdragen en zowel bekende als onbekende dames van de beste looks te voorzien. Samen maken we Nederland mooier!”

Beauty icoon

Hoofdredactrice van Beau Monde, Ellen Litz: “Leco is een icoon als het op beauty aan komt. Hij heeft een ongelofelijk kennis van zaken, een waanzinnig nationaal én internationaal netwerk en een grote passie voor Beau Monde. Niet voor niets is Leco, naast onze vaste visagist en haarstylist, ook onze Beauty Director. We zijn trots dat hij zich wederom aan ons heeft verbonden.”

Carrière Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff begon zijn loopbaan op achttienjarige leeftijd bij een lokale kapper in Harderwijk. Al snel daarna ging hij achter de schermen aan de slag voor tijdschriften en televisie. Leco is de eerste kapper en visagist in Nederland die een eigen rubriek in een tijdschrift kreeg en was trendsettend met zijn reeks beauty boeken en eigen magazine. Leco is veelvuldig te zien in verschillende televisieprogramma’s. Tot de clientèle van Leco behoort een groot aantal televisie-presentatrices, zangeressen, IT-girls en zakenvrouwen.