30 april 2014

Lekker bezig Fashionchick!

Zes jaar geleden begon Ellen Snijder samen met drie mannen van No Search BV Fashionchick.nl een website waar vrouwen in één keer door het aanbod van verschillende webshops kunnen bladeren. En nu, naast een geheel nieuw design, zijn er gastbloggers als It-girl Tamra Elbaz en lanceert Fashionchick.nl haar eigen tv mini-serie.

Online shoppen zat in een stroomversnelling. “We kwamen precies op het juiste moment,” zegt Ellen zelf. In korte tijd groeide Fashionchick uit tot een concept met meer dan 1 miljoen bezoekers. Er kwam een overname door Sanoma en verschillende (internationale) broertjes en zusjes. En sinds kort een make-over.

Find your look

“Het is tijd voor een nieuwe look. Wij blijven natuurlijk niet stil zitten en zijn trots op het redesign, waarmee we nog meer inspirerende mogelijkheden hebben ontwikkeld. Dit alles met het vertrouwde Fashionchick-gevoel,” vindt Ellen, die nog steeds als het brein achter alle Fashionchick-concepten fungeert. Het nieuwe design past geheel bij de nieuwe pay-off en focus van Fashionchick: Find your look! Iedere vrouw met elke stijl moet haar aankoop kunnen vinden op het nieuwe Fashionchick.

Gastbloggers

De zeegroene tinten maken plaats voor zachtroze en beige. Visuele inspiratie kreeg een belangrijke rol in de content op Fashionchick door het gebruik van grotere beelden. Heel het concept is weer een stukje volwassener geworden. Om Fashionchick een persoonlijkere toon te geven, komen editors meer in de spotlight. Onder elk artikel verschijnt een korte bio van de schrijvend redacteur.

Ook It-girl Tamara Elbaz, I Love Fashion New’s Annic van Wonderen, blogster en trendwatcher Linda Tol en fashion mommy Janine Breukhoven-Kho van Prêt à Pregnant introduceren zich als gastblogger. Samen met Fashionchickredactrice Marlies Bax geven ze met persoonlijke blogs meer gezicht aan de site. Maar niet alleen de looks en inhoud kregen een nieuwe receptuur. Ook de functionaliteit onderwierp het team aan een update.

Door het toevoegen van een ‘quickview’ gaat shoppen nog sneller en makkelijker dan ooit op Fashionchick. De filtermogelijkheden staan nu ook aan de bovenkant van de pagina. Zo vindt elke vrouw haar look, wat haar stijl ook is.

#lekkerbezigfc

Naast een geheel nieuw design lanceert Fashionchick ook haar eigen televisieserie; Lekker Bezig Fashionchick. In vijftien mini-afleveringen van 1,5 minuut, kijk je mee met het leven van drie thirty-something vrouwen in humoristische en vaak herkenbare, situaties. De hoofdrolspeelsters werden gestyled door Fashionchick. Natuurlijk zijn alle looks ook meteen online te shoppen. Lekker Bezig Fashionchick is vanaf nu te zien op NET5.
Video bekijken.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met ons salesteam via sales.nl@sanoma.com of 088 556 7777.