29 september 2014

Leontine Borsato en Quinty Trustfull winnen Beau Monde Awards

Magazine Beau Monde reikte vanavond voor maar liefst de vijftiende keer de Beau Monde Awards uit. Traditiegetrouw vond dit plaats in het Amstel Hotel waar tientallen bekende Nederlanders de roze loper over gingen.

Dit keer werden vijf awards uitgereikt. De Cover Girl Award ging naar Quinty Trustfull (de andere genomineerden waren Sylvia Geersen, Georgina Verbaan en Lauren Verster). Leco van Zadelhoff reikte de Leco Look Award uit aan Leontine Borsato (de andere genomineerden waren Airen Mylene, Eva van de Wijdeven en Tanja Jess). Anouk Smulders won de Best Hair Award (Stacey Rookhuizen, Chantal Janzen en Veronica van Hoogdalem grepen naast de prijs). De Glamour Style Award werd uitgereikt aan Winonah de Jong (overige genomineerden waren Olcay Gulsen, Yolanthe Sneijder-Cabau en Victoria Koblenko). De Man Of Style Award werd in ontvangst genomen door Evgeniy Levchenko. Genomineerd waren Géza Weisz, Arie Boomsma en Timor Steffens.

Hoofdredacteur a.i Ellen Litz: “Beau Monde bewijst met de alweer 15e editie van de Beau Monde Awards een vaste waarde te zijn, niet alleen in de tijdschriftenwereld, maar vooral ook in glamourland. We zijn ongelooflijk trots dat we zoveel liefde en support krijgen van zowel onze lezeressen als bekend Nederland. Volgend jaar vieren we ons 20-jarige jubileum als magazine en zoals men van Beau Monde gewend is, zullen we dat op grootse wijze doen.”

Een uitgebreid verslag van de Beau Monde Awards 2014, met exclusieve foto’s en quotes, is te lezen in Beau Monde 14. Dit nummer ligt vanaf 8 oktober in de winkels. Op www.beaumonde.nl kun je de foto’s van de uitreiking en het videoverslag van de gehele avond bekijken.

 

De presentatie was in handen van Caroline Tensen.