2 juni 2014

Levi van Kempen onthult Tina’s geheim in Dierenpark Emmen!

In het leukste en grootste weekblad voor meisjes van 7 tot en met 12 jaar staan elke week de grappigste strips zoals Noortje, Suus & Sas, Roos, Madelief en vanaf nu ook Emme’s Dierenwereld! Ter gelegenheid van deze onthulling namen Tina-meiden tijdelijk Dierenpark Emmen over. Het park werd vandaag voor één dag omgetoverd tot ‘Emme’s Dierenwereld’! Tina lezeressen mochten de dieren naar bed brengen, ze konden meedoen aan leuke activiteiten én genieten van optredens van Ralf Mackenbach, Femke Meines en Mylène & Rosanne.

Emme’s Dierenwereld
De doelgroep van Tina houdt van dieren, blijkt uit onderzoek. Niet voor niets spelen katten, paarden en andere beesten regelmatig een hoofdrol in de Tina-strips. Maar wat is er nou leuker dan een strip waarin werkelijk álle dieren kunnen optreden? Daarom staan vanaf nu de avonturen van Emme in Tina. Emme is de dochter van een dierenarts Ellen. Naast haar dierenartsenpost aan huis, verzorgt Ellen ook (tijdelijk) de wilde dieren uit Dierenpark Emmen!

 

De verhalen van Emme worden bedacht en geschreven door dierenkenner Lucienne van Ek (bekend van de Lucky Girls), en getekend door de beste Spaanse tekenaars van studio Comicup uit Barcelona.