4 mei 2018

L’HOMO. brengt coming-out kaarten

Tijdelijke samenwerking van L’HOMO. met Greetz

Gefeliciteerd met je coming-out! Want zolang het nog nodig is, waarom het dan niet vieren? vond homotijdschrift L’HOMO. Daarom bedacht de redactie een collectie gay-gerelateerde kaarten in samenwerking met Greetz.

Omdat er voor het uit de kast komen nergens fysieke postkaarten te koop zijn, ontwikkelde L’HOMO. in samenwerking met Greetz tien verschillende kaarten voor deze feestelijke gebeurtenis, met teksten als ‘Kasten zijn voor kleren’, ‘Wisten we allang’ en ’Hoera! Het is een homo’. Naast de coming-out felicitaties zijn er ook kaarten met (gay-gerelateerde) quotes die ook voor andere bijzondere momenten heel geschikt zijn.

Iebele van der Meulen, hoofdredacteur L’HOMO.: “Met de tiende editie van L’HOMO., die vorige week is gelanceerd, maken we de balans op van hoe het er nu eigenlijk voor staat met de LHBTI-acceptatie in Nederland. We kunnen wel concluderen dat we er eigenlijk helemaal niet zo goed voor staan als dat we misschien dachten. In de voorbereidingen voor dit nummer kwamen we er bijvoorbeeld achter dat uit de kast komen nog steeds een ding is. Je kan mensen een kaartje sturen als ze een nieuw huis hebben, als er een baby geworden wordt, of als iemand een nieuwe baan heeft, maar niet als iemand uit de kast komt. Dat is toch gek?!”

De kaarten zijn vanaf vandaag te versturen via www.greetz.nl/lhomo en blijven gedurende de ligtijd van L’HOMO. beschikbaar tot 21 juni.

Met de kortingscode ‘lhomo’ zijn de kaarten tijdelijk gratis te versturen en hoeven alleen de verzendkosten betaald te worden. Op is op.

De tiende editie van L’HOMO. ligt nu in de winkel.