28 maart 2012

Libelle Apps presenteert de leukste apps

Weekblad Libelle lanceert een handige iPad app over iPad apps. Speciaal voor de vrouwelijke iPad-gebruikers. Met deze door de Libelle-redactie samengestelde app vinden die snel en makkelijk hun weg in het aanbod interessante en leuke apps. De app, Libelle Apps geheten, zit vol met apptips op het gebied van mode, reizen, lifestyle en spelletjes. Libelle Apps is gratis te downloaden in de App Store.

Libelle Apps bevat de volgende handige functies:
overzicht van de leukste en nieuwste iPad apps
beoordeeld door de Libelle-redactie met plus- en minpunten
met een categorie aanraders: iPad apps die je niet wilt missen
mogelijkheid om een persoonlijk wensenlijstje te maken van favoriete apps die je nog wilt downloaden
mogelijkheid tot directe aanschaf van de iPad app naar keuze
overzicht van afgeprijsde apps -mogelijkheid om de beoordeling van de app te delen met vrienden via Facebook, Twitter en email

iPad bij abonnement
Overigens is Libelle zich ervan bewust dat het merendeel van de iPad-bezitters nog steeds man is. Daarom loopt er nu ook een nieuwe abonneeactie waarbij een tweejarig abonnement op Libelle wordt gecombineerd met de nieuwste iPad. Op deze manier kunnen vrouwen op een laagdrempelige manier een iPad aanschaffen en Libelle digitaal lezen.

Innovatief aanbod
Libelle Apps en het abonnementaanbod met de iPad is een nieuwe toevoeging aan het innovatieve aanbod dat Libelle vrouwelijk Nederland presenteert. Zo zijn er al een Libelle groen app en een Rode Kater app voor de iPhone beschikbaar en groeit Libelle dagelijks op social media als Facebook en Twitter, door het bieden van unieke content en producten in de Facebookshop.

Libelle Apps is gratis te downloaden in de App Store